Zorunlu askerlikte dövme sorun olur mu?

khedy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba pazar günü acemi birliğine teslim olacağım. Ergenlik zamanında yaptırdığım bir dövme var kolumda. Herhangi siyasi vs içerik değil, 13 14cm bir yazı.
Diğer bileğimde de baş harfim yazılı. Bunlar zorunlu askerlikte sorun yaratır mı? İkinci 6 ay için vs problem oluşturur mu? Er olarak yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Acemi eğitiminizden sonra usta birliği olarak sevk olduğunuz birliğin durumuna bağlı olarak sorun yaşama ihtimaliniz vardır.
Ben NATO üssünde askerlik yaptım. Bizim birlikte sıkıntıydı ama yan tarafta bulunan Mebs komutanlığında sorun olmuyordu.
Sorundan kastım dövmeniz çok göz önündeyse sizi göz önünde görevlendirmiyorlar, daha arka taraflarda gözden uzak yerlerde görev alıyorsunuz.
Bizim birlikte dövmesi olanlar gece muhafızlığı yapıyorlardı.
İşin özü usta birliğinizin durumuna bağlı bir husus, çok sıkıntı etmeyin problem çıkmayacak.
Acemi birliğinde katılış muayenesinde dövmenize bakmak isteyecekler, telaşlanmanıza gerek yok rutin bir kontrol.

Nerede ve kimin emrinde askerlik yaptığınıza bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…