Zorunlu Devamsızlıktan Sınıfta Kalmak

letmekillmyself

Hectopat
Daha fazla  
Yaz tatiline 2 ay kala ayağım kırıldı, devamsızlık 45 günü geçince kalmak diye bir olay varmış. Benim şu an 26 Mayıs'a kadar devamsızlık hakkım var. Sonrasında kalıyorum, gelmesi gerek falan demiş müdürler. İnternette mahkeme kararı ile geçilebileceği haberlerini gördüm. Doğru mu sizce, mahkeme kararı ile geçilebilir mi? Bir yılım heba olmasın. Ortalamam ilk dönem 74 idi, ikinci dönemde de 60-65 civarıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Heyet raporu alman gerekiyor sanırım.

Dostum 26 Mayıs'tan sonra okulun müdürü ile ailen konuşsun bence. Eğer kırık cidden yürümene engelse bence okul müdürün bunu anlayışla karşılayacaktır diye düşünüyorum.

Dostum durumumuz neredeyse aynı :) Ben de 1 ay önce kolumu kırdım, devamsızlığım çoktu ve tam da bu gün devamsızlığımın son günü :) Yani yarın 46 oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
45 gün içerisinde heyet raporu girmez. Lakin artık almak çok zorlaştı, isteyen alamıyor artık. Doktorundan biraz daha heyet raporu yazmasını isteyebilirsin. Müdür ile konuşsan bile, seni gene yok yazacaklar. Artık yok yazıldıktan sonra müdürün(yardımcısının) tek tek silmesi gerekiyor. Oda tabi riskli.

45 gün içerisinde heyet raporu girmez. Lakin artık almak çok zorlaştı, isteyen alamıyor artık. Doktorundan biraz daha heyet raporu yazmasını isteyebilirsin. Müdür ile konuşsan bile, seni gene yok yazacaklar. Artık yok yazıldıktan sonra müdürün(yardımcısının) tek tek silmesi gerekiyor. Oda tabi riskli.
Adamlar heyet raporu istedi tam 60 günlük aldık 3-5 tane doktor imzaladı 1 hafta babam uğraştı aldı götürdü şimdide 40 güne düşürülmesini istiyorlar. Ve hala 26 mayıstan sonra gelmemi istiyorlar. Bu adamlar diyor ki sen heyet raporu da aldın ama 45 gün devamsızlıktan sonra 46 gün gelmemezlik yapamazsın diyorlar. Sizce bir yanlışlık mı var? Yani müdür yardımcıları yönetmeliği falan mı bilmiyorlar?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı