Caliskan Decapat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #1 8 saatlik dersin üstüne okulun etüt adı altında beni 1 saat daha zorunlu olarak okulda tutmaya yasal olarak hakkı var mı?
8 saatlik dersin üstüne okulun etüt adı altında beni 1 saat daha zorunlu olarak okulda tutmaya yasal olarak hakkı var mı?
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 18 Eylül 2023 #2 Caliskan dedi: 8 saatlik dersin üstüne okulun etüt adı altında beni 1 saat daha zorunlu olarak okulda tutmaya yasal olarak hakkı var mı? Genişletmek için tıkla... Okul saati dışında kendi rızanız olmadığı sürece sizi okulda tutamazlar ve ders işleyemezler.
Caliskan dedi: 8 saatlik dersin üstüne okulun etüt adı altında beni 1 saat daha zorunlu olarak okulda tutmaya yasal olarak hakkı var mı? Genişletmek için tıkla... Okul saati dışında kendi rızanız olmadığı sürece sizi okulda tutamazlar ve ders işleyemezler.
miracvural Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 258 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Tablet :D Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz 18 Eylül 2023 #3 Caliskan dedi: 8 saatlik dersin üstüne okulun etüt adı altında beni 1 saat daha zorunlu olarak okulda tutmaya yasal olarak hakkı var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yasal olmasa bile bu iyi bir şey, ve de ailenizden izin alıp çıkabilmesiniz normalde.
Caliskan dedi: 8 saatlik dersin üstüne okulun etüt adı altında beni 1 saat daha zorunlu olarak okulda tutmaya yasal olarak hakkı var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yasal olmasa bile bu iyi bir şey, ve de ailenizden izin alıp çıkabilmesiniz normalde.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.781 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 18 Eylül 2023 #4 Kahkaha attırdın hocam
J Just_akaliuser1243 Picopat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #5 Connor The Android dedi: Kahkaha attırdın hocam Genişletmek için tıkla... Eyvallah
W WarbantciBebe Picopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 314 Yer Kocaeli Başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #6 miracvural dedi: Hocam yasal olmasa bile bu iyi bir şey, ve de ailenizden izin alıp çıkabilmesiniz normalde. Genişletmek için tıkla... Hayır iyi bir şey değil.
miracvural dedi: Hocam yasal olmasa bile bu iyi bir şey, ve de ailenizden izin alıp çıkabilmesiniz normalde. Genişletmek için tıkla... Hayır iyi bir şey değil.
Caliskan Decapat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #7 Zorunlu olan 8 saat dersi geçmesi ve alıkoymanın dışında illegal olan bir durum var mıdır?