Çözüldü Zorunlu ortak ders oturumlarında 3. oturumdaki ders ilk gün verilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burak Gönennn

Decapat
Daha fazla  
@bilememkardes, rica ederim. Aklınıza başka takılan bir soru varsa konu açıp beni etiketlemeniz yeterli.

Selamünaleyküm, 5 tane zorunlu ortak dersim kaldı, 2 güne yaymışlar dersleri 3 oturum olarak, 1. oturum cumartesi 10'da 2. oturum aynı gün 14'te, 3 oturum da ertesi gün. Ben bu 3. oturumdaki dersi de ilk gün verebiliyor muyum optiğimde o ders oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Oturumlar dışında çözemezsiniz maalesef. Örneğin Matematik 1 Cumartesi, Matematik 2 Pazar ise o gün çözeceksiniz. Size bir optik ve sınav kağıdı verilecek, sınav kağıdında Cumartesi günkü oturumun dersleri olur. Siz de Cumartesi günü gireceğiniz sınavın sorularını çözüp optiğe kodlayacaksınız, Pazar günü de Pazar günkü dersleriniz için yapacaksınız.
Selamünaleyküm, 5 tane zorunlu ortak dersim kaldı, 2 güne yaymışlar dersleri 3 oturum olarak, 1. oturum cumartesi 10'da 2. oturum aynı gün 14'te, 3 oturum da ertesi gün. Ben bu 3. oturumdaki dersi de ilk gün verebiliyor muyum optiğimde o ders oluyor mu?

Açık öğretim sınavlarından bahsediyorsunuz sanırım.
Benim optiklerimde hiç öyle bir şey olmadı. Tamamen hazır geldi girilen oturumda hangi dersler varsa o.
Her öğrencinin, her oturumunun optikleri özel oluyor.

Merhaba. Oturumlar dışında çözemezsiniz maalesef. Örneğin Matematik 1 Cumartesi, Matematik 2 Pazar ise o gün çözeceksiniz. Size bir optik ve sınav kağıdı verilecek, sınav kağıdında Cumartesi günkü oturumun dersleri olur. Siz de Cumartesi günü gireceğiniz sınavın sorularını çözüp optiğe kodlayacaksınız, Pazar günü de Pazar günkü dersleriniz için yapacaksınız.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı