C cemobabo Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 318 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:44 #12 baggins54 dedi: Sonuç ne oldu dostum? Genişletmek için tıkla... Mezun oldum 4 işletme değişerek Allaha şükür.
baggins54 dedi: Sonuç ne oldu dostum? Genişletmek için tıkla... Mezun oldum 4 işletme değişerek Allaha şükür.
C cemobabo Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 318 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:57 #13 baggins54 dedi: Sonuç ne oldu dostum? Hakkında hayırlısı olsun o zaman bende şu an stajımın 2.ayındayım idare ediyoruz. Umarım hayatında istediğin yerlere gelirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın. Zor dönemlerdi. Kimse umarım böyle şeylerle karşılaşmaz.
baggins54 dedi: Sonuç ne oldu dostum? Hakkında hayırlısı olsun o zaman bende şu an stajımın 2.ayındayım idare ediyoruz. Umarım hayatında istediğin yerlere gelirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın. Zor dönemlerdi. Kimse umarım böyle şeylerle karşılaşmaz.
B baggins54 Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:57 #13 Sonuç ne oldu dostum? cemobabo dedi: Mezun oldum 4 işletme değişerek Allaha şükür. Genişletmek için tıkla... Hakkında hayırlısı olsun o zaman bende şuan stajımın 2.ayındayım idare ediyoruz. Umarım hayatında istediğin yerlere gelirsin. Son düzenleme: Bugün 02:10
Sonuç ne oldu dostum? cemobabo dedi: Mezun oldum 4 işletme değişerek Allaha şükür. Genişletmek için tıkla... Hakkında hayırlısı olsun o zaman bende şuan stajımın 2.ayındayım idare ediyoruz. Umarım hayatında istediğin yerlere gelirsin.