Zorunlu Trafik Sigortası Ne Kadar Çıkar?

emreb34

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba herkese. Hafta içinde 2. el araba almayı düşünüyorum. İlk aracım olacak ve sigorta yaptıracağım. Fakat fiyat alırken ruhsat sahibi olmam gerektiği için yaklaşık fiyatları göremiyorum. Bazı yerlerde 8 bin bazı yerlerde 30 bin yazıyor. 2014 model 1.5 Clio almayı düşünüyorum. Yakın zamanda sigorta yaptıran varsa ortalama ne kadar bir ödeme çıkar. Teşekkürler.

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Ocak ayının ortasında sizin gibi ilk aracımı aldım 19.500 TL ödedim. Yalnız sigorta işlemlerini 1 gün önceden başlatmanızı tavsiye ederim yaklaşık 17.000 TL seviyesine gelecektir.

Edit: Ziraat kartınız varsa sonradan faizsiz şekilde taksitlendirebilirsiniz, ama diğer bankaları bilmiyorum.

5 Ocakta yeni düzenleme ile sigortayı aracı almadan yaptırmanız gerekiyor. Eski ruhsat ile kendi T.C.'niz üzerinden fiyat alabilirsiniz. Şu aralar 16.5 ile yaşa bağlı olarak 24'ü bulabiliyor sigorta.

5 Ocakta yeni düzenleme ile sigortayı aracı almadan yaptırmanız gerekiyor. Eski ruhsat ile kendi T.C.'niz üzerinden fiyat alabilirsiniz. Şu aralar 16.5 ile yaşa bağlı olarak 24'ü bulabiliyor sigorta.
Çok teşekkürler ikinize de. En azından aşağı yukarı bir fikrim olmuş oldu sağolun.

Bankadan sorgulama sağlayın, net rakam çıkar.
Fiyat alırken ruhsat sahibi olmanız gerekmiyor, zaten aracı almadan sigortasını kestirmiş olmanız lazım. Noter önce trafik sigortası istiyor.

10000 TL sigorta ödedim daha 2-3 gün önce. Basamak olarak da 7'de diye hatırlıyorum. Tahminen 15000 civarı ödeme çıkar ilk aracı olanlara. Bir miktar yukarı ya da aşağı fiyat oynayabilir elbette.

İlk kez araç sahibi olacak kişiler için trafik sigortası 4. basamaktan başlar. 2025 Mayıs itibariyle min. 12500 TL fiyat çıkmakta. Sigorta firmasının sağladığı teminatlara göre tutar artış gösteriyor. Genelde çoğu firma kendini garantiye almak için ya teklif vermiyor ya da yüksek fiyat çıkarıyor.

Ben 7. basamakta %40 hasarsızlık indiriminde yer alıyorum. Çoğu yıl fiziki bir sigorta acentesine gitmek yerine online fiyatlar almayı tercih ediyorum. Ancak ilk aracını alacaklar fiziki bir acenteye gitmek durumunda.

Ek olarak online alacak kişiler için sigortam.net'in sağladığı davet kodum var. Eğer uygun fiyat yakalayıp kullanmak isterseniz iki taraflı kazanç sağlıyor 300 TL indirim

sigortam.net
Davet Kodu : REF_457R409N2C

Davet Linki : Sigortam.net: Sigortada Güvenin Adresi | Sigorta Teklifi Al

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…