aerolona Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 880 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #1 Hangisi soğutma ve performans olarak daha başarılı olur sizce? Zotac'in görünüşü çok hoş duruyor bu arada. Ürünler: Zotac AMP MSI Ventus
Hangisi soğutma ve performans olarak daha başarılı olur sizce? Zotac'in görünüşü çok hoş duruyor bu arada. Ürünler: Zotac AMP MSI Ventus
4 484873 Decapat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 220 23 Eylül 2021 #2 Bence ikiside alınır kalite olarak çok fark oluğunu düşünmüyorum ama ben MSI alırdım.
Hakan_SS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 1.758 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #3 Alabilirseniz Gigabyte Gaming OC Pro alın. 3060 Ti'lerde en iyi soğutmaya sahip model. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alabilirseniz Gigabyte Gaming OC Pro alın. 3060 Ti'lerde en iyi soğutmaya sahip model. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
aerolona Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 880 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #4 Hakan_SS dedi: Alabilirseniz Gigabyte Gaming OC Pro alın. 3060 Ti'lerde en iyi soğutmaya sahip model. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef bekleme şansım yok stok olarak bu ikisini buldum ucuz şekilde bu ikisi arasından ne olur sence?
Hakan_SS dedi: Alabilirseniz Gigabyte Gaming OC Pro alın. 3060 Ti'lerde en iyi soğutmaya sahip model. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef bekleme şansım yok stok olarak bu ikisini buldum ucuz şekilde bu ikisi arasından ne olur sence?
Hakan_SS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 1.758 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #5 aerolona dedi: Hocam maalesef bekleme şansım yok stok olarak bu ikisini buldum ucuz şekilde bu ikisi arasından ne olur sence? Genişletmek için tıkla... Zotac AMP.
aerolona dedi: Hocam maalesef bekleme şansım yok stok olarak bu ikisini buldum ucuz şekilde bu ikisi arasından ne olur sence? Genişletmek için tıkla... Zotac AMP.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.053 Çözümler 51 23 Eylül 2021 #6 aerolona dedi: Hocam maalesef bekleme şansım yok stok olarak bu ikisini buldum ucuz şekilde bu ikisi arasından ne olur sence? Genişletmek için tıkla... Zotac alın geçin. MSI RTX 3000 serisinde tercih edilmemeli zorunlu olmadıkça.
aerolona dedi: Hocam maalesef bekleme şansım yok stok olarak bu ikisini buldum ucuz şekilde bu ikisi arasından ne olur sence? Genişletmek için tıkla... Zotac alın geçin. MSI RTX 3000 serisinde tercih edilmemeli zorunlu olmadıkça.
Dytonius Hectopat Katılım 18 Eylül 2017 Mesajlar 456 23 Eylül 2021 #7 İki modeli de önermem. Soğutma yönünden zayıflar.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.053 Çözümler 51 23 Eylül 2021 #8 aerolona dedi: Hangisi soğutma ve performans olarak daha başarılı olur sizce? Zotac'in görünüşü çok hoş duruyor bu arada. Ürünler: Zotac AMP MSI Ventus Genişletmek için tıkla... Model hakkında pek bilgiye sahip değilim ancak değerlendirilebilir. PNY NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti XLR8 Gaming Revel Epic-X VCG3060T8DFXPPB 8 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
aerolona dedi: Hangisi soğutma ve performans olarak daha başarılı olur sizce? Zotac'in görünüşü çok hoş duruyor bu arada. Ürünler: Zotac AMP MSI Ventus Genişletmek için tıkla... Model hakkında pek bilgiye sahip değilim ancak değerlendirilebilir. PNY NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti XLR8 Gaming Revel Epic-X VCG3060T8DFXPPB 8 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Dytonius Hectopat Katılım 18 Eylül 2017 Mesajlar 456 23 Eylül 2021 #9 st_140523 dedi: Zotac alın geçin. MSI RTX 3000 serisinde tercih edilmemeli zorunlu olmadıkça. Genişletmek için tıkla... MSI tarafında 3000 ti modelleri başarılı hocam bu arada. ASUS GeForce RTX 3060 Ti DUAL V2 OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı - Gaming.Gen.TR Attığınız modellerden kat be kat daha iyi bir ekran kartı.
st_140523 dedi: Zotac alın geçin. MSI RTX 3000 serisinde tercih edilmemeli zorunlu olmadıkça. Genişletmek için tıkla... MSI tarafında 3000 ti modelleri başarılı hocam bu arada. ASUS GeForce RTX 3060 Ti DUAL V2 OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı - Gaming.Gen.TR Attığınız modellerden kat be kat daha iyi bir ekran kartı.
Hakan_SS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 1.758 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #10 Dytonius dedi: MSI tarafında 3000 Ti modelleri başarılı hocam bu arada. ASUS GeForce RTX 3060 Ti DUAL V2 OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı - Gaming.Gen.TR Attığınız modellerden kat be kat daha iyi bir ekran kartı. Genişletmek için tıkla... 8 pinlisi varmıymış . Ben 14 pin takıyorum. En fazla güç tüketen model sanırım Gigabyte.
Dytonius dedi: MSI tarafında 3000 Ti modelleri başarılı hocam bu arada. ASUS GeForce RTX 3060 Ti DUAL V2 OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı - Gaming.Gen.TR Attığınız modellerden kat be kat daha iyi bir ekran kartı. Genişletmek için tıkla... 8 pinlisi varmıymış . Ben 14 pin takıyorum. En fazla güç tüketen model sanırım Gigabyte.