Skolp Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1.174 Çözümler 22 Yer İstanbul 22 Temmuz 2022 #1 Yukarıda dediğim gibi hangi marka soğutma, FPS, teknik servis, yazılım anlamında daha iyi. Kusura bakmayın başlığı yanlış yazdım.
Yukarıda dediğim gibi hangi marka soğutma, FPS, teknik servis, yazılım anlamında daha iyi. Kusura bakmayın başlığı yanlış yazdım.
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.777 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 22 Temmuz 2022 #2 Zotac.
JLX JuuLeyszX Picopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Temmuz 2022 #3 Zotac net alır.
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.777 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 22 Temmuz 2022 #4 Skolp dedi: Yukarıda dediğim gibi hangi marka soğutma, FPS, teknik servis, yazılım anlamında daha iyi. Kusura bakmayın başlığı yanlış yazdım. Genişletmek için tıkla... Dostum ikisi de soğutma olarak çok kötü üfleyerek bile daha iyi soğutursun. Ama aralarında Zotac daha iyi.
Skolp dedi: Yukarıda dediğim gibi hangi marka soğutma, FPS, teknik servis, yazılım anlamında daha iyi. Kusura bakmayın başlığı yanlış yazdım. Genişletmek için tıkla... Dostum ikisi de soğutma olarak çok kötü üfleyerek bile daha iyi soğutursun. Ama aralarında Zotac daha iyi.
Skolp Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1.174 Çözümler 22 Yer İstanbul 22 Temmuz 2022 #5 NorinRadd dedi: Dostum ikisi de soğutma olarak çok kötü üfleyerek bile daha iyi soğutursun. Ama aralarında Zotac daha iyi. Genişletmek için tıkla... Soğutma benim için önemliydi, artık ikisini de almayacağım, zaten bazıları test yaptığında sıcaklıklar şüpheli görülüyordu.
NorinRadd dedi: Dostum ikisi de soğutma olarak çok kötü üfleyerek bile daha iyi soğutursun. Ama aralarında Zotac daha iyi. Genişletmek için tıkla... Soğutma benim için önemliydi, artık ikisini de almayacağım, zaten bazıları test yaptığında sıcaklıklar şüpheli görülüyordu.