Zotac 3060 Twin Edge fan sesi garantiye göndermeye değer mi?

Mugen_

Kilopat
Merhaba, gencer Gaming'ten aldığım bilgisayarın ekran kartında böyle bir sıkıntı çıktı.

Zotac 3060 Twin Edge Fan Sesi

Ses yalnızca fan hızı %80 civarına gelince çıkmaya başlıyor. Öncesinde yok. Soğutma da normal, 65'e bile geldiğini hatırlamıyorum normal kullanımda.

Bu hata için direk değişim yapılır mı? Yapılmıyorsa bir de kurcalanıp elime daha kötü bir şey geri gelmesin diye düşünüyorum.

Sizce ne yapmalıyım? Kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
CW gibi duruyor. Performansa ve soğutmaya etkisi yoktur ayrıca fandan değil bobinlerden gelir bu ses. Garanti kapsamına giriyor mu bilmiyorum dediğim gibi etkisi yoktur. Fanları %80’i geçmemesine ayarlayın zaten ısınmıyor diyorsunuz.

Hocam fan olduğunu düşünmemin 2 sebebi var, birincisi CW olsa %80'den önce de ses çıkarması gerekmez miydi?

İkincisi, şu video bende de iş görüyor ->
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses tamamen gitmiyor ama ellediğim gibi azalıyor.

Biraz beni düşündüren şimdi göndermezsem ileride daha fazla baş ağrıtma olasılığı. Aslında zaten 2 hafta sürecini geçtim ama..

Hayır belirli seviyelerde olabilir CW ama fandan olduğuna eminseniz tabii yollayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…