ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 16 Eylül 2023 #41 Spyhis dedi: Eki Görüntüle 1945522 Buyrun. Genişletmek için tıkla... Açıp, oyun testine bakacaksın. Thomas Tommy Angelo dedi: Mesh bir kasa almak zor değil kıvırmayın bence. Genişletmek için tıkla... Evet, değil ama bazılarının kasası mesh değil (hazır sistem vb.).
Spyhis dedi: Eki Görüntüle 1945522 Buyrun. Genişletmek için tıkla... Açıp, oyun testine bakacaksın. Thomas Tommy Angelo dedi: Mesh bir kasa almak zor değil kıvırmayın bence. Genişletmek için tıkla... Evet, değil ama bazılarının kasası mesh değil (hazır sistem vb.).
Thomas Tommy Angelo Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 904 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #42 ProximusTwo dedi: Açıp, oyun testine bakacaksın. Evet, değil ama bazılarının kasası mesh değil (hazır sistem vb.). Genişletmek için tıkla... Arkadaş hazır sistem almıyor.
ProximusTwo dedi: Açıp, oyun testine bakacaksın. Evet, değil ama bazılarının kasası mesh değil (hazır sistem vb.). Genişletmek için tıkla... Arkadaş hazır sistem almıyor.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 16 Eylül 2023 #43 Ben senin gibi YouTube testlerine bakmıyorum böyle sitelere bakıyorum
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 16 Eylül 2023 #44 Spyhis dedi: @ProximusTwo Yahu gelmediğini biliyorsan neden örnek veriyorsun? Genişletmek için tıkla... Hiç gelmeyecek gibi konuşuyorsun da ondan. 7800 XT alsa, FG geldiğine yararlanamayacak mı? Thomas Tommy Angelo dedi: Arkadaş hazır sistem almıyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama hazır sistemlerde falan mesh olmayabiliyor ya hani. Belki mesh değildir şuan ki kasası.
Spyhis dedi: @ProximusTwo Yahu gelmediğini biliyorsan neden örnek veriyorsun? Genişletmek için tıkla... Hiç gelmeyecek gibi konuşuyorsun da ondan. 7800 XT alsa, FG geldiğine yararlanamayacak mı? Thomas Tommy Angelo dedi: Arkadaş hazır sistem almıyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama hazır sistemlerde falan mesh olmayabiliyor ya hani. Belki mesh değildir şuan ki kasası.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 16 Eylül 2023 #45 @ProximusTwo VRAM önbelleği olmayan kartı neden örnek veriyorsun
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 16 Eylül 2023 #46 Spyhis dedi: Ben senin gibi YouTube testlerine bakmıyorum böyle sitelere bakıyorum Genişletmek için tıkla... Buna denecek söz yok galiba. Orada yazan değer, senin hiçbir şeyine yaramıyor. Oyun testi yarıyor. Bunu açıklamak zorunda kaldığım için utanıyorum.
Spyhis dedi: Ben senin gibi YouTube testlerine bakmıyorum böyle sitelere bakıyorum Genişletmek için tıkla... Buna denecek söz yok galiba. Orada yazan değer, senin hiçbir şeyine yaramıyor. Oyun testi yarıyor. Bunu açıklamak zorunda kaldığım için utanıyorum.
Thomas Tommy Angelo Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 904 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #47 ProximusTwo dedi: Hiç gelmeyecek gibi konuşuyorsun da ondan. 7800 XT alsa, fg geldiğine yararlanamayacak mı? Evet ama hazır sistemlerde falan mesh olmayabiliyor ya hani. Belki mesh değildir şu anki kasası. Genişletmek için tıkla... En kötü yazın 3 ay camı açık kullanır kasmayalım bu kadar NVIDIA sonuçta çip vermiş. Gaming X Trio'dan tek farkı sıcaklık.
ProximusTwo dedi: Hiç gelmeyecek gibi konuşuyorsun da ondan. 7800 XT alsa, fg geldiğine yararlanamayacak mı? Evet ama hazır sistemlerde falan mesh olmayabiliyor ya hani. Belki mesh değildir şu anki kasası. Genişletmek için tıkla... En kötü yazın 3 ay camı açık kullanır kasmayalım bu kadar NVIDIA sonuçta çip vermiş. Gaming X Trio'dan tek farkı sıcaklık.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 16 Eylül 2023 #48 @ProximusTwo tamam buradaki oyun testi değil zaten. Ben öyle sitelere değil TechPowerUp gibi sitelere bakıyorum Ben nasıl test edildiği bilinmeyen kaynakları gerekçe olarak gostermem
@ProximusTwo tamam buradaki oyun testi değil zaten. Ben öyle sitelere değil TechPowerUp gibi sitelere bakıyorum Ben nasıl test edildiği bilinmeyen kaynakları gerekçe olarak gostermem
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 16 Eylül 2023 #49 Thomas Tommy Angelo dedi: En kötü yazın 3 ay camı açık kullanır kasmayalım bu kadar NVIDIA sonuçta çip vermiş. Gaming X Trio'dan tek farkı sıcaklık. Genişletmek için tıkla... Bizde biliyoruz ama kalite yok ki. Palit'in çöplerini itelediği marka. NVIDIA alacağım diye böyle toplara girmeye gerek yok. Spyhis dedi: @ProximusTwo tamam buradaki oyun testi değil zaten. Ben öyle sitelere değil TechPowerUp gibi sitelere bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Eee? Ne işine yarıyor TechPowerUp'taki güç bilgisi? Oyun oynayacak arkadaş. O lazım olmaz mı?
Thomas Tommy Angelo dedi: En kötü yazın 3 ay camı açık kullanır kasmayalım bu kadar NVIDIA sonuçta çip vermiş. Gaming X Trio'dan tek farkı sıcaklık. Genişletmek için tıkla... Bizde biliyoruz ama kalite yok ki. Palit'in çöplerini itelediği marka. NVIDIA alacağım diye böyle toplara girmeye gerek yok. Spyhis dedi: @ProximusTwo tamam buradaki oyun testi değil zaten. Ben öyle sitelere değil TechPowerUp gibi sitelere bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Eee? Ne işine yarıyor TechPowerUp'taki güç bilgisi? Oyun oynayacak arkadaş. O lazım olmaz mı?
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 16 Eylül 2023 #50 @ProximusTwo güç bilgisi mi? Bu saf güç testi NVIDIA teknolojilerini katsak zaten AMD bu kadar yüksek sıralara konamazdı
@ProximusTwo güç bilgisi mi? Bu saf güç testi NVIDIA teknolojilerini katsak zaten AMD bu kadar yüksek sıralara konamazdı