Zotac 4060 Ti OCCT testinde hata veriyor

Ibrahim4141

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ben sistemime yeni bir ekran kartı aldım 2.el Zotac 4060 Ti. Testlere soktum hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım fakat OCCT'yi güncelledim ve Power testini denemek istedim ve milyonlarca hata verdi. Sonrasında tekrar 3D adaptive high teste soktum ve 10 dakika doldu crash vermedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Programı kapatıp tekrar açtım ve Power testini Auto'da tekrar yaptım herhangi bir hata almadım.
Tekrardan FurMark testi yaptım hiçbir kararma kapanma ekranda yırtık vs oluşmadı. Aklımda kalan OCCT neden böyle bir hata verdi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_CDB8FF04-777F-4765-BC33-22AB4D46E361.jpeg
    336,6 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair CX750 80+Bronze kullanıyorum kaldırıp yükledim testleri tekrar yaptığımda hiçbir sorun olmadı. Testleri tekrar yükledikten sonra yaptım hata aldığım testide normalide.

Bu arada programı güncellemiştim testi öyle yaptığımda hata aldım programı kapatıp tekrar başlattın yönetici olarak herhangi bir hata almadım sonrasında FurMark testi yaptım 28 dakika onda da hiçbir hata almadım.

Son düzenleme:
aynı şekilde bende aynı hatayı aldım ekran kartım 6650xt testi tekrar yapıyorum hata almıyorum programmı arızalı acaba ?

Aynı şekilde bende aynı hatayı aldım ekran kartım 6650XT testi tekrar yapıyorum hata almıyorum programmı arızalı acaba?

Programı güncelledim kapatım açtım 1 saat test yaptım bir hata almadım sonrasında işleri abartıp 2 saat FurMark testi yaptım yine hata almadım tamamen uygulamanın saçmalığı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…