D denizzs Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #1 Zotac 4070 Ti aldım firestormun uygulamasını ındırdım. Ama PC bir anda kapanıyor yardımcı olur musunuz acıl yoksa servise götüreceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2024
Zotac 4070 Ti aldım firestormun uygulamasını ındırdım. Ama PC bir anda kapanıyor yardımcı olur musunuz acıl yoksa servise götüreceğim.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 27 Şubat 2024 #2 Güç kaynağın nedir açılırken ekran da uyarı yazıları oluyor mu?
D denizzs Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #3 ReznooW dedi: Güç kaynağın nedir açılırken ekran da uyarı yazıları oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok kk hiçbir şey demiyor ve bir anda kapanıyor güç kaynağı Rampage 750p 750W 80 Plus Gold fanlı güç kaynağı.
ReznooW dedi: Güç kaynağın nedir açılırken ekran da uyarı yazıları oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok kk hiçbir şey demiyor ve bir anda kapanıyor güç kaynağı Rampage 750p 750W 80 Plus Gold fanlı güç kaynağı.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 27 Şubat 2024 #4 PSU olarak C4 tercih etmişsin ama o kadar kötü bir performans verceğini sanmıyorum peki sorun firestormu indirdikten sonra mı oldu.
PSU olarak C4 tercih etmişsin ama o kadar kötü bir performans verceğini sanmıyorum peki sorun firestormu indirdikten sonra mı oldu.
D denizzs Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #5 ReznooW dedi: PSU olarak C4 tercih etmişsin ama o kadar kötü bir performans verceğini sanmıyorum peki sorun firestormu indirdikten sonra mı oldu. Genişletmek için tıkla... Çok hatırlamıyorum ama bir tanıdık şey dedi firestormdan ekran kartının voltajını fullemişim. Ondan olabılır mı?
ReznooW dedi: PSU olarak C4 tercih etmişsin ama o kadar kötü bir performans verceğini sanmıyorum peki sorun firestormu indirdikten sonra mı oldu. Genişletmek için tıkla... Çok hatırlamıyorum ama bir tanıdık şey dedi firestormdan ekran kartının voltajını fullemişim. Ondan olabılır mı?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 27 Şubat 2024 #6 denizzs dedi: Çok hatırlamıyorum ama bir tanıdık şey dedi firestormdan ekran kartının voltajını fullemişim. Ondan olabılır mı? Genişletmek için tıkla... Olabilir de kart güvenlik amaçlı sistemi kapatmış olabilir açınca uygulama default ayarlara döndü mü?
denizzs dedi: Çok hatırlamıyorum ama bir tanıdık şey dedi firestormdan ekran kartının voltajını fullemişim. Ondan olabılır mı? Genişletmek için tıkla... Olabilir de kart güvenlik amaçlı sistemi kapatmış olabilir açınca uygulama default ayarlara döndü mü?
D denizzs Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #7 Kendim default ayara döndürdüm ama kapanmaya devam ediyor.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 28 Şubat 2024 #8 denizzs dedi: Kendim default ayara döndürdüm ama kapanmaya devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi firestorm kurmadan önce var mıydı bu sorun.
denizzs dedi: Kendim default ayara döndürdüm ama kapanmaya devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi firestorm kurmadan önce var mıydı bu sorun.
D denizzs Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #9 ReznooW dedi: Dediğim gibi firestorm kurmadan önce var mıydı bu sorun. Genişletmek için tıkla... Yoktu galiba sildim ama yine devam etti.
ReznooW dedi: Dediğim gibi firestorm kurmadan önce var mıydı bu sorun. Genişletmek için tıkla... Yoktu galiba sildim ama yine devam etti.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 28 Şubat 2024 #10 denizzs dedi: Yoktu galiba sildim ama yine devam etti. Genişletmek için tıkla... Isılar nasıl onları kontrol eder misin sistem yenimi toplandı.
denizzs dedi: Yoktu galiba sildim ama yine devam etti. Genişletmek için tıkla... Isılar nasıl onları kontrol eder misin sistem yenimi toplandı.