Elektronik Zotac 4070 Ti trinity OC 20,621.09 TL

Yakışıklıyı 15 bin TL'ye aldım.

İlk zamanlar çok heyecanlıydım bu kart için de VRAM olayı baş ağrıtacak gibi duruyor. 4080 altı bir kart almazdım ben olsam NVIDIA tarafından.

Hikayesini anlattım ama istersen bir daha anlatayım .
Ankara ya araba almak için gittiğim de arabanın durduğu yerden 20 metre ilersin de züccaciye ve elektronik aletler satan bir dükkan nın önünde en az 100 kutu kadar zotac 4070 ti trinity oc var dı ve 15 bin TL ye veriyorlardı.
Satıcıyla konuşup sahte mi orijinal mi diye internetten bakıyordum ki 100 kutu ekran kartı bitti neyse 15 bin TL verdim adrese gönder dedim 2 hafta sonra ekran kartı elime geçti kutusu hediye paketi idi açtım kontrol ettim orjinal zotac 4070 ti trinity oc idi .
8 saatlik bir uğraştan sonra ekran kartı nı taktım ve çalıştır dım ( PC custom sıvı soğutmalı yeniden düzenlemek gerekiyor du ) zotac gaming yazılım larını kurdum gayet güzel çalışıyor.
2070 süper 2k ayarlarda ki FPS ( ghost recon break point 92 FPS ) zotac da 2k ultra ayarlarda 165 ve üstü çatışmada en kötü 135 FPS.
Crysis 2 remastered 2k ultra ayarlarda 235 ve üstü.
Dying light 2 2k ultra ayarlarda 185 FPS ve üstü.
Sniper elite 4 250 ile 400 FPS .
Sniper elite 5 2k ultra ayarlarda 165 FPS ve üstü.

Peki AMD tarafı?
AMD tarafında zaten pek bir seçenek yok şu an yeni seri alacağım diyorsanız ki ikinci el almadıkça mantıklı olan da o gibi duruyor. 7900XT Vatan'da OEM indirimler ile 17 bin TL civarına düşüyordu, yine düşer mi bilmiyorum ama o fiyata bulunduğunda alınabilecek bir kart. XTX'in fiyatıysa şu an için pahalı bana kalırsa. O bütçeye çıkıyorsam 4080 alırdım ben olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…