Zotac 5070 alınır mı?

ApoGT

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yarın aksam veya bu aksam Zotac'ın RTX 5070 white AMP Edition ekran kartını sipariş edeceğim.

Link burada Vatan'dan alacağım şimdi birkaç şeyi merak ediyorum.
Eğer ekran kartı çalışmaz ise ne yapmam gerekli? Vatan hızlı bir şekilde ilgilenir mi?
2. olarak da bu kart sizce nasıl bundan once Zotac 1060 AMP Edition kullanıyordum ve herhangı bır sorunu olmamıstı 2. el olmasına ragmen. Ben yıne sorun yasayacagımı dusunmuyorum ama yine de bana bırazcık yanıt verip rahatlatırsanız sevinirim.

Not: Ekran kartı geceye ozel 39K'den 35K'ya dusuyor ve sistemim komple beyaz sistem.

Ciddi mi bu? Olması gerekenin yaklaşık 10 bin TL daha üstüne bir fiyata almış olacaksınız, asla önermem.

Arkadaşlar merhaba yarın aksam veya bu aksam Zotac'ın RTX 5070 white AMP Edition ekran kartını sipariş edeceğim.

Link burada Vatan'dan alacağım şimdi birkaç şeyi merak ediyorum.
Eğer ekran kartı çalışmaz ise ne yapmam gerekli? Vatan hızlı bir şekilde ilgilenir mi?
2. olarak da bu kart sizce nasıl bundan once Zotac 1060 AMP Edition kullanıyordum ve herhangı bır sorunu olmamıstı 2. el olmasına ragmen. Ben yıne sorun yasayacagımı dusunmuyorum ama yine de bana bırazcık yanıt verip rahatlatırsanız sevinirim.

Not: Ekran kartı geceye ozel 39K'den 35K'ya dusuyor ve sistemim komple beyaz sistem.

Hocam asla alınmaz bu. 26 bine bile 5070 bulabiliyorsunuz, ne ki beyaz diye 9 bin TL fark asla değmez. Beyaz 9070XT sistem kurun hocam daha ucuz hem 😀

Zotac güzel markadır, soğutma konusunda da tatmin eder ancak bu fiyata değmez. İnternetten çok daha ucuza bulabilirsin. İlla beyaz olsun ve Vatan Bilgisayar'dan almalıyım diyorsan zaten pek bir alternatif kalmıyor. Ekran kartında bir problem varsa ilgilenirler tabi. Ancak diğer firmalar problem yaşadığında seni engelliyorlar diye bir kaide yok. Müşteri memnuniyetine önem veren firma var vermeyen firma var. Açıkçası ben bu fiyata almazdım.

Hocam o zaman söyle diyeyim benim şu an sistemim bu.

Ryzen 5 7600X
MSI project Zero B650
XPG Lancer white CL30 6000 MHz
MSI MAG pano M100R white
Thermalright Aqua Elite 360 white V3.
FPS Hydro k Pro 850 wat PSU.
Crucial P3 Plus 5000'e 3600 okuma yazma.

Bu sisteme ASRock 9070 XT Steel Legend white Edition nasıl gider.

Ve 2 fanlı baska Galax Gainward INNO3D tarzı markalar onermeyin almayı dusunmuyorum teşekkürler.

Hocam asla alınmaz bu. 26 bine bile 5070 bulabiliyorsunuz, ne ki beyaz diye 9 bin TL fark asla değmez. Beyaz 9070XT sistem kurun hocam daha ucuz hem 😀

Ben uzun uzun düşündüm bunu AMD cok korkutuyor bir sorunu olur ekran kartının diye ama bilmiyorum şu an nasıl iyi mi ASRock'un ekran kartının görüntüsü hoşuma gidiyor iyi bir markada oldugunu duydum sizce Steel Legends serisi iyi midir?

Hocam o zaman söyle diyeyim benim şu an sistemim bu.

Ryzen 5 7600X.
MSI project Zero b650.
XPG Lancer white CL30 6000 MHz.
MSI MAG pano M100R white.
Thermalright Aqua Elite 360 white v3.
FPS Hydro k Pro 850 wat PSU.
Crucial P3 Plus 5000'e 3600 okuma yazma.

Bu sisteme ASRock 9070 XT Steel Legend white Edition nasıl gider.

Ve 2 fanlı baska Galax Gainward INNO3D tarzı markalar onermeyin almayı dusunmuyorum teşekkürler.

Ben uzun uzun düşündüm bunu AMD cok korkutuyor bir sorunu olur ekran kartının diye ama bilmiyorum şu an nasıl iyi mi ASRock'un ekran kartının görüntüsü hoşuma gidiyor iyi bir markada oldugunu duydum sizce Steel Legends serisi iyi midir?

ASRock kalitelidir hocam. Steel Legends serisini de alabilirsiniz. AMD'de drvier gibi sorunlar eskide kaldı hocam. O sorunlar yok artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı