Zotac AMP GTX 1060 ve i5 8400 Sistem Alınır mı?

Hazır kasa alınmasına şahsen karşıyım neden diyeceksiniz ürünleri farklı sitelerden toplayarak daha uyguna kasayı getirebilirsiniz fakat fazla bilginiz olmasa dahi bir farklı siteden toplayıp kendiniz hazır sistem yaptırabilirsiniz burda bir çok arkadaş yardım edecektir size sistem toplarken. Sizin dediğiniz gibi corsair vs serisinde kronik sorunlar var asla ve asla tavsiye etmem bu psuyu. Ram Mhzlerine geldiğinde ise ne kadar yüksek ise Mhzler o kadar fazla performans alırsınız oyunlarda fakat anakartında desteklemesi gerekiyor.

Hazır kasa konusunda pek de önerebileceğimi düşünmüyorum, ayrıca Zotac konusunda ısınma olduğunu sanmıyorum. Gayet güzel bir tercih olur; bundan öte yanlış bilmiyorsam Zotac, EVGA, Galax (KFA2) gibi bazı markalar piyasadaki diğer ürünlere göre daha yüksek hız değerlerine sahip.
Sistem güzel gibi. Sadece hazır almayı düşünmek gerek.

Fiyat konusunda daha ucuza toplanabilirse başka yerlerden kendiniz toplayın. Bu kasada seçilen markalar gerçekten güel olmuş. VS serisinde kronik arızanın olduğunu söyleyenler var. Bence Bu sistemin aynısını mümkünse 16 GB RAM veya SSD önceliği ile toplayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…