Zotac AMP GTX 770 mi R9 280x Asus DirectCU mu ?

onur26

Hectopat
Daha fazla  
Hangisi daha iyi ve ileriki sürüm oyunlar için soruyorum. 2017'de mediumda oyun kaldırabilerler mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyem PowerColor R9 280x TurboDuo modelidir. Oyun sektörünün gelişmesinin ne yönde olacağını bilmemiz mümkün değil lakin 3 yıl sonra da hala oyun oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.

İki kartta beklentinden fazlasını karşılar ama r9 280x "asus" alma bazı sorunları var boruyu yanlış mı konumlandırmışlardı neydi öyle bir şey sorunluydu r9 serisindeki kartları. Artifacts falan oluşuyor.

Ama ben özellikle Asus demiştim. Bellek hızı 6400 gücünde ve çekirdek hızı ise 970'den 1070'e çıkabiliyor bu suçlamalar doğru mu?

Ama ben özellikle Asus demiştim. Bellek hızı 6400 gücünde ve çekirdek hızı ise 970'den 1070'e çıkabiliyor bu suçlamalar doğru mu?

Suçlama değil, gerçek. r9 280x vapor-x al. İnternette araştırmıştım Sapphire'ın toxic modelinde de artifacts sorunu var bazı kartlarında.

vapor un var dc2 nin var mı toxic den şüphelenmiyorum param olsa gider onu alırım

"Asus r9 serisinde ısıl boruları yanlış yerleştirmiş" bu cümleyi bir çok konuda görüyorum, böyle bir şey yok birisi uydurmuş diğerleri de görmüş yazıyor. İnanmayın böyle şeylere. Grafik bozulmaları var ona bir şey diyemem.

Peki gerçektende asus dc2 alsam pişman olur muyum yoksa r9 280x in farklı modellerini mi alayım yoksa r9 280x a bulaşma gtx 770 mi önerirsiniz

Sorun olmadığı sürece oynayış açısından pişman olmazsınız lakin daha ucuza daha iyisi varken nedir bu "Fanboyluk" arkadaş. Herkes her şeyin en iyisini yapamaz. Asus'un her ürünü iyi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…