erdem59999 Centipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #1 Merhaba Zotac G31 anakartım bilgisayar açılırken Zotac logosunda kalıyor. BIOS'a dahi erişemiyorum denediklerim. BIOS pilini söktüm düzelmedi. CMOS reset attım düzelmedi. Farklı RAM'ler denedim sorun düzelmedi. Bilgisayara bağlı HDD ve tüm USB girişli aygıtlar dahil tüm aygıtları bilgisayardan çıkardım fakat sorun düzelmedi. İşlemciyi söktüm tekrar taktım sorun düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum. AKTİF AKTİF Son düzenleme: 12 Ağustos 2022
Merhaba Zotac G31 anakartım bilgisayar açılırken Zotac logosunda kalıyor. BIOS'a dahi erişemiyorum denediklerim. BIOS pilini söktüm düzelmedi. CMOS reset attım düzelmedi. Farklı RAM'ler denedim sorun düzelmedi. Bilgisayara bağlı HDD ve tüm USB girişli aygıtlar dahil tüm aygıtları bilgisayardan çıkardım fakat sorun düzelmedi. İşlemciyi söktüm tekrar taktım sorun düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum. AKTİF AKTİF
Teoman Akbaba Decapat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #2 Sorunu düzeltebildinmi bendede logoda kalıyor da Artı 0 Eksi
KS KS erdem59999 Centipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #3 Teoman Akbaba dedi: Sorunu düzeltebildinmi bendede logoda kalıyor da Genişletmek için tıkla... Hayır düzeltemedim maalesef. Artı 0 Eksi
Teoman Akbaba dedi: Sorunu düzeltebildinmi bendede logoda kalıyor da Genişletmek için tıkla... Hayır düzeltemedim maalesef.