9024 lirayaZOTAC Gaming GeForce RTX 3070 Ti AMP Holo alınır mı? Teşekkürler.
Haber bekliyorum sicaklik değerleri ile sorunlu mesajlar varBen aldım.Gelince görüşlerimi paylaşırım.
3060 ti satip ayni fiyata 3070ti almis oldum.Sicaklik konusuna gelirsek bende sikintili videolari gordum 83 derecelere cikan ayni sekilde olursa voltaj dusurup kullanmayi dusunuyorumHaber bekliyorum sicaklik değerleri ile sorunlu mesajlar var![]()
merhaba kart elinize ulaştımı ?3060 ti satip ayni fiyata 3070ti almis oldum.Sicaklik konusuna gelirsek bende sikintili videolari gordum 83 derecelere cikan ayni sekilde olursa voltaj dusurup kullanmayi dusunuyorum
Hayır henüz teslim edilmedi.merhaba kart elinize ulaştımı ?
kartı aldınız mı sıcaklık değerleri neler ?+Hayır henüz teslim edilmedi.
harika,son olarak kaç paraya almıştınız ?Arkadaşlar kart elime ulaştı şuan deniyorum.Stress testine sokup elimdeki oyunlarda deniyerek size deneyimlerimi paylaşacağım.
Arkadaşlar ilk izlenimlerimi paylaşıyorum.
3440x1440 çözünürlükte yaptım tüm testleri
Furmark testine soktum kartı 15 dk boyunca max 2 dereceyi gördü
3dmark timespy testinde max 74 dereceyi gördü kart
World of tanks ultra ayarlarda max 75 derece gördü
battlefield 1 ultra ayarlarda max 74 derece gördü
warzone deniyeceğim güncellemenin bitmesini bekliyorum 50gb güncelleme mi olur.Onu ve uzun kullanım tecrübelerimi aktaracağım.Şunu belirmeliyim ki internette söylenildiği kadar ısınmıyor.Sıcaklık degerleri gayet makul.300w güç çeken bir karttan bahsediyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.