Hocalarım ben bu ekran kartını alıp Ryzen 5 3500X ile kullanmayı düşünüyorum. Nasıl bir modeldir? Özellikle ısınması hakkında tereddütlerim var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocalarım ben bu ekran kartını alıp Ryzen 5 3500X ile kullanmayı düşünüyorum. Nasıl bir modeldir? Özellikle ısınması hakkında tereddütlerim var. Yardımcı olursanız sevinirim.
<p>The all-new generation of ZOTAC GAMING GeForce graphics cards are here. The powerful new GeForce RTX™ 2060 takes advantage of the cutting-edge NVIDIA Turing™ architecture to immerse you in incredible realism and performance in the latest games. The future of gaming starts here.</p>...
Bu ekran kartını 3000TL ye alacaktım ve bu civarda başka RTX2060 bulamadım eğer bunu almazsam Ryzen 5 3600 ve Msi Gaming X GTX1660S almayı düşünüyorum.
Bu ekran kartını 3000TL ye alacaktım ve bu civarda başka RTX2060 bulamadım eğer bunu almazsam Ryzen 5 3600 ve Msi Gaming X GTX1660S almayı düşünüyorum.
ASUS GeForce DUAL RTX2060 A6G EVO 6GB GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Zotac Gaming serisine bulaşmayınız. Üstteki arkadaşlarında belirttiği gbi ısınma sorununun yanı sıra normale nazaran daha az miktarda VRM kullanıyorlar. Benim tavsiyem INNO3D, Palit, Galax gibi markalara yönelmeniz. İndirimde bulursanız Gigabyte Gaming OC, ASUS Dual Evo ve MSI Ventus XS OC modellerinede bakabilirsiniz. Aynı durum GTX 1660 Super içinde geçerli.