thisiskaan
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Evet dostlar üç parçayı bir arada yalnızca 200TL'ye veriyorum... 9600GT'den elimde 1 adet var yalnızca 2 adet vardı biri rahmetlik oldu... Tam modeli Zotac GeForce 9600GT synergy Edition'dır. 1GB 256Bit bir karttır hâlâ günümüz oyunlarını oynatabilmekte yalnızca DX11 ve üstü isteyen oyunları açamıyor DX10 desteği olduğundan dolayı. GTA V'yi düşük ayarlarda oynatabiliyor örnek vermem gerekirse. Core 2 Quad'da yedek sistemimden söküldü sağlıklı stabil şekilde çalışıyor iyi bir soğutucu ile 3.20GHz civarlarına kadar overclock yapabilirsiniz. Ben 3GHz ile kullanıyordum stok değerlerine geri döndürüp anakartımdan söktüm G41 chipsetli anakartlar ile tam olarak uyumlu. Ve son olarak Xigmatek TYR SD964B kule tipi soğutucu veriyorum yanında. 4 ısı borulu canavar gibi bir soğutucu iyi bir termal macun ile yük altında 60'ı geçmiyordu işlemcim boşta 25-35 arasıydı. Fakat fanı eksiktir 20TL civarına bir fan bulup takarsanız kullanıma hazır olur. Intel bağlantı braketleri ve fan bağlantı telleri ile birlikte verilecektir kutusu faturası vardır Hepsiburada'dan alınma garantili. Yalova içi elden teslim edebilirim veya şehirdışında iseniz Türkiye'nin her yerine kargolayabilirim ödeme ise garanti havale yoluyla olur. Alıcısına şimdiden hayırlı uğurlu olsun...