Zotac GeForce GTX 1050 Tİ Ekran Kartı Fan Yaprağı Kırıldı

eL orfaNato

Hectopat
Yaklaşık 2 senedir bu şekil kullanıyorum. Ama daha fazla güç isteyen oyunlara girdiğimde fan hızlı dönmeye başladıkça ekran kartı sallanmaya/titremeye başlıyor ve gittikçe şiddetleniyor. Fanı bir sorun yaşamadan değiştirmem gerekiyor. 11 yapraklı ve çift fan.

Bana ekran kartı fanımın orijinal özelliklerinin bilgileri gerekiyor, model ya da teknik özellikleri. Eğer o bilgilere ulaşabilirsem ona göre fan bakabilirim. Uyumlu olduğundan emin olduğum ve önerilen ürünler olursa onlardan birini de sipariş vereceğim. Umarım yardımcı olabilecek birisi çıkar.

Dosya Ekleri

• 38dee802-8499-4be9-8436-444addac6a62.jpg
    38dee802-8499-4be9-8436-444addac6a62.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 62
Googleye cpu-z yazıp programı indirin , sadece ekran kartı değil tüm bileşenlerinizi ayrıntılı bir şekilde gösterir. Ordan gpuya gelip ekran kartınızın marka modeline baktın. İster o modelin aynısından çok ucuza arızalı bir tane satın alıp fanı değiştirin , ister sadece fan arayıp bulun. Kolay gelsin.

Googleye cpu-z yazıp programı indirin , sadece ekran kartı değil tüm bileşenlerinizi ayrıntılı bir şekilde gösterir. Ordan gpuya gelip ekran kartınızın marka modeline baktın. İster o modelin aynısından çok ucuza arızalı bir tane satın alıp fanı değiştirin , ister sadece fan arayıp bulun. Kolay gelsin.

CPU-Z programını kurdum fakat orada ekran kartı fanına dair bir bilgi göremedim. Belirli aralıklarla takip ediyorum, arızalı 1050 Ti'ye hiç rastlamadım. Görsel bırakayım belki bir şey çıkar yine de, fazla hakim değilim çünkü teknik detaylara.

Dosya Ekleri

• B1hCb.png
    B1hCb.png
    36,7 KB · Görüntüleme: 39
CPU-Z programını kurdum fakat orada ekran kartı fanına dair bir bilgi göremedim. Belirli aralıklarla takip ediyorum, arızalı 1050 Ti'ye hiç rastlamadım. Görsel bırakayım belki bir şey çıkar yine de, fazla hakim değilim çünkü teknik detaylara.
Özel bir şey yazmadığına göre tek model üretmiş gibi Zotac , 1050ti fanı işinizi görecektir nasıl bulursunuz bilemiyorum. Ekran kartının numarası ise gp 107-400 ama o numarayla fan satışa koymaz kimse muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı