ZOTAC GeForce GTX 970 AMP! Extreme Core Edition Nasıl?

Bence direk Asus yada Msı al. Zotac Evga gibi markalarla uğraşma. Hem kart bozulursa falan garanti ile fazla uğraşmassın Asus ve Msı da. Ekran kartını yazın almanı tavsiye ederim. Çünkü yazın haziran gibi aylarda doların fiyatı büyük ihtimalle düşücektir. Buda kar ettiğin parayla daha iyi parçalar alıp bütçenin içinde kalabilirsin. Örneğin imzanda i5 6600k işlemci yazmışsın. Oc yapıcaksan o anakart olmaz. Doların düşmesiyle ettiğin kar ile daha iyi oc a uygun anakart alabilirsin.Kısacası sistemini yaza toplarsan daha uygun olur.

Bence direk Asus yada Msı al. Zotac Evga gibi markalarla uğraşma. Hem kart bozulursa falan garanti ile fazla uğraşmassın Asus ve Msı da. Ekran kartını yazın almanı tavsiye ederim. Çünkü yazın haziran gibi aylarda doların fiyatı büyük ihtimalle düşücektir. Buda kar ettiğin parayla daha iyi parçalar alıp bütçenin içinde kalabilirsin. Örneğin imzanda i5 6600k işlemci yazmışsın. Oc yapıcaksan o anakart olmaz. Doların düşmesiyle ettiğin kar ile daha iyi oc a uygun anakart alabilirsin.Kısacası sistemini yaza toplarsan daha uygun olur.
Doların düşeceğinden bahsetmişsin, dolar en fazla 10 ile 15 kuruş arası oynar. Hatta artabilir de zamanında seçimden sonra düşeceği söylendi ve tam tersine yükseldi fazla umutlanmayın.

Evga'nın uluslararası garantisi varken garantiyle mi uğraşacak kart bozulursa? Güldüm :). Alınabilir derim her Zotac veya Sapphire kötü değil. Bana kalırsa Evga hayranı biriyim Evga öneririm ancak Asus ve MSI'de çok iyi markalar. Bunların dışında ülkemizde çok az bilinen Inno3D vardır kendisi en iyi GTX970 idi yanlış hatırlamıyorsam. Birde Galax var o da ülkemizde çok bilinmiyor ancak en iyi 970'lerin arasında kendileri.

iChill GeForce® GTX 970 4GB

Galax Nvidia GeForce GTX 970 HOF 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı

EVGA kötü bir marka mı ? Eğer öyle düşünüyorsan nedenini belirtir misin.
Evga kartlarda
1.Yazılım desteği
2.Soğutma
3.Coil whine riski daha yüksek
4.Google a Evga yazınca en üstte evga Türkiye Facebook sayfası ardından forum incelemeleri falan var. Resmi bir sayfa göremedim. Ürünü garantiye yolladığınızda biraz uğraşma riski var.

Yorrumlarınız için teşekkürler. Ben sadece kartın nasıl olduğunu öğrenmek istedim. İmzamda da gördüğünüz üzere zaten EVGA alıyorum.
Evga kartlarda
1.Yazılım desteği
2.Soğutma
3.Coil whine riski daha yüksek
4.Google a Evga yazınca en üstte evga Türkiye Facebook sayfası ardından forum incelemeleri falan var. Resmi bir sayfa göremedim. Ürünü garantiye yolladığınızda biraz uğraşma riski var.
Kardeş kusura bakma ama EVGA gibi bir markayı yeremezsin. Açıklama yapmama gerek yok. Arkadaşlar gerekeni söylemişler.

Hocam Google'a nasıl 'Evga' yazdın bilmiyorum da, Evga NVIDIA'nın lider markalarından bir tanesidir. Ayrıca MSI'ın ekran kartı için sunduğu yazılımlardan da geri kalır bir tarafı yoktur sitesini gezmeni tavsiye ederim. Coil Whine denen şey tüm markalarda var neredeyse. ( GTX970 için söylüyorum. )

Evga çok kaliteli ve bilinmiş bir firma. Ekran kartları arasında en iyiler arasında yer alan bir marka. Belirtmek istedim. Kulaktan dolma bilgiler ile bilmişlik yapmayın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı