ZOTAC GeForce RTX 4070 AMP AIRO alınır mı?

4070 Link. Ne kadara geldi sisteminiz.İncelemedim ilanı ama link bu.Asus diye hatırlıyorum ama şuan msi olanını bulabildim.Dilerseniz araştırın belki çıkar.

Hocam 2000 liralık farkı hak eder mi, sonuçta aynı kart ikisi de 4070 ve ikisi de 3 fanlı. O kadar mı kötü zotac

4070 Link. Ne kadara geldi sisteminiz. İncelemedim ilanı ama link bu.

Ekran kartı hariç 21 küsur bin tuttu. Ama bu attığınız MSI Ventus. Bu model hiç önerilmiyor.

Hocam çıkabiliyorsanız 2K daha alın 4070 Ti'yı.

Sisteminizin hakkı 4070ti, 4070 alırsanız üzücü olur açıkçası, çünkü işlemciyi 7600, soğutucuyu 240/280mm ve kasayı da daha uygun alıp gereken bütçe çok rahat çıkarmış :/ Bütçeniz varsa atılan 4070ti'ı veya 7900XT alın, o kadar bütçe yoksa da Inno3D'nin 2 fanlı 4070 modelini düşünün bence, 16,500'dü en son. 4070'e boşa 18-19K vermeyin.

O zaman araştırarak vatandakinin 3 fanlısını alın youtube da 4070 diye aratırsanız zotac hakkında olumlu yorumlar var.

Şimdiye kadar araştırdığım da sıcaklık sorunu çok fazla diye belirtiyorlardı. Kullanıcı deneyimim olmadığı için bir fikir sunmak istemiyorum. Sadece yorumlardan,güven kazanamadı benden zotac.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…