Zotac GT 730 ?

Bero MeRLn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadşlar bu kartı aldım. Oyun videolarına baktım fena değildi biraz kucuk kart biliyorum ama idare eder beni umarım Sizce ?

GT serisi ile pek oyun oynanmıyor malesef. Ama çok yüksek beklentileriniz yok ise sorun çıkarmayacaktır. Hayırlı olsun.

Aldıysanız böyle bir konu açma amacınızı anlamadım. x30 serisi kartları almayın diye çoğu kişi forumda bastırıyor. Her neyse hayırlı olsun.

Sadece oyun oynatır mı diye açtım. Youtube videolarına baktım ultra oynayan da var medium da Tabi ultra oynayanlar yanıltıcı da olabilir ...

Watch dogs ultra da gordum. Bazı ayarları ultraydı dogru gorduysem Dediğim gibi yanıltıcı olabilir genelde oyle oluyor ...

Düşük ayarlarda oynarsanız şükretmenizi öneririm.

Serisinin orta segment kartı 750ti bile high'da zorlanırken 730'dan böyle birşey beklenemez. Tavsiyem o bütçeye R7 250

Aldım artık geri dönüş yok Bir süre idare ederim artık ne yapalım

Güncel oyunları düşük ayarlarda oynatır ama fazla bir şey beklemeyin. İade etme şansınız varsa r7 250 almanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…