bora yavuz özdemir Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #1 Yeni bir bilgisayar aldım fakat GPU'nun sürücülerini bulamıyorum elimdeki ekran kartı: Zotac GT630 synergy Edition 2 GB.
Yeni bir bilgisayar aldım fakat GPU'nun sürücülerini bulamıyorum elimdeki ekran kartı: Zotac GT630 synergy Edition 2 GB.
Çözüm Yiğitt35 21 Ocak 2023 bora yavuz özdemir dedi: Ekran kartı takılı iken Windows'u nasıl güvenli moda sokarım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılırken F8 tuşuna sürekli basmayı deneyin.
bora yavuz özdemir dedi: Ekran kartı takılı iken Windows'u nasıl güvenli moda sokarım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılırken F8 tuşuna sürekli basmayı deneyin.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.377 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 20 Ocak 2023 #2 GeForce Security Update Driver | 474.14 | Windows 10 64-bit, Windows 11 | NVIDIA Download the English (US) GeForce Security Update Driver for Windows 10 64-bit, Windows 11 systems. Released 2022.12.20 www.nvidia.com Artı 0 Eksi
GeForce Security Update Driver | 474.14 | Windows 10 64-bit, Windows 11 | NVIDIA Download the English (US) GeForce Security Update Driver for Windows 10 64-bit, Windows 11 systems. Released 2022.12.20 www.nvidia.com
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 20 Ocak 2023 #3 Grafik Sürücüsü - GeForce Security Update Driver | NVIDIA Artı 0 Eksi
KS KS bora yavuz özdemir Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #4 Bu grafik kartımla uyumludur değil mi? Artı 0 Eksi
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.377 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 20 Ocak 2023 #5 bora yavuz özdemir dedi: Bu grafik kartımla uyumludur değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, senin modelinin son sürümünü attım. Direkt attığım linktenini indirebilirsin. Artı 0 Eksi
bora yavuz özdemir dedi: Bu grafik kartımla uyumludur değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, senin modelinin son sürümünü attım. Direkt attığım linktenini indirebilirsin.
KS KS bora yavuz özdemir Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #6 Things dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Security Update Driver | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Ama SSD mi bilgisyara takarsam işletim sistemi gelmiyor. Hala yardıma ihtiyacım var. Lee Yubin dedi: Evet, senin modelinin son sürümünü attım. Direkt attığım linktenini indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 20 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Things dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Security Update Driver | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Ama SSD mi bilgisyara takarsam işletim sistemi gelmiyor. Hala yardıma ihtiyacım var. Lee Yubin dedi: Evet, senin modelinin son sürümünü attım. Direkt attığım linktenini indirebilirsin. Genişletmek için tıkla...
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.377 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 20 Ocak 2023 #7 bora yavuz özdemir dedi: Ama SSD mi bilgisyara takarsam işletim sistemi gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan boot önceliğini ayarlamanız gerekiyor olabilir. İşletim sistemi hangi diske kuruluysa onu yukarıya almanız gerek. Artı 0 Eksi
bora yavuz özdemir dedi: Ama SSD mi bilgisyara takarsam işletim sistemi gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan boot önceliğini ayarlamanız gerekiyor olabilir. İşletim sistemi hangi diske kuruluysa onu yukarıya almanız gerek.
KS KS bora yavuz özdemir Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #8 Lee Yubin dedi: Evet, senin modelinin son sürümünü attım. Direkt attığım linktenini indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Lee Yubin dedi: BIOS'tan boot önceliğini ayarlamanız gerekiyor olabilir. 1işletim sistemi hangi diske kuruluysa onu yukarıya almanız gerek. Genişletmek için tıkla... Onu ayarladım GPU takılı iken ekran gelmiyor anakartın kendi vgasına ekran kartı olmadan takınca çalışıyor. Not: Ekran kartı sıkıntısız çalışıyor. bora yavuz özdemir dedi: Onu ayarladım GPU takılı iken ekran gelmiyor anakartın kendi vgasına ekran kartı olmadan takınca çalışıyor. Not: Ekran kartı sıkıntısız çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hala yardım lazım ): Son düzenleme: 20 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Evet, senin modelinin son sürümünü attım. Direkt attığım linktenini indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Lee Yubin dedi: BIOS'tan boot önceliğini ayarlamanız gerekiyor olabilir. 1işletim sistemi hangi diske kuruluysa onu yukarıya almanız gerek. Genişletmek için tıkla... Onu ayarladım GPU takılı iken ekran gelmiyor anakartın kendi vgasına ekran kartı olmadan takınca çalışıyor. Not: Ekran kartı sıkıntısız çalışıyor. bora yavuz özdemir dedi: Onu ayarladım GPU takılı iken ekran gelmiyor anakartın kendi vgasına ekran kartı olmadan takınca çalışıyor. Not: Ekran kartı sıkıntısız çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hala yardım lazım ):
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.377 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 20 Ocak 2023 #9 bora yavuz özdemir dedi: Onu ayarladım GPU takılı iken ekran gelmiyor anakartın kendi vgasına ekran kartı olmadan takınca çalışıyor. Not: Ekran kartı sıkıntısız çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Driver'ı kurunca mı görüntü gelmiyor yoksa hiç mi gelmiyor? Artı 0 Eksi
bora yavuz özdemir dedi: Onu ayarladım GPU takılı iken ekran gelmiyor anakartın kendi vgasına ekran kartı olmadan takınca çalışıyor. Not: Ekran kartı sıkıntısız çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Driver'ı kurunca mı görüntü gelmiyor yoksa hiç mi gelmiyor?
KS KS bora yavuz özdemir Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #10 Lee Yubin dedi: Driver'ı kurunca mı görüntü gelmiyor yoksa hiç mi gelmiyor? Genişletmek için tıkla... Hiç görüntü gelmiyor. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Driver'ı kurunca mı görüntü gelmiyor yoksa hiç mi gelmiyor? Genişletmek için tıkla... Hiç görüntü gelmiyor.