Zotac GTX 1050 Ti alınır mı?

En ucuz tek fanlı GTX 1650 3500 TL siz 2019'da yaşıyorsunuz sanırım.
3 Temmuz dediğine bakma. Cumartesi günü de aynı fiyattaydı şimdilik yükselmiş geri düşecektir indirimle. Yani onlarda farkında 3500 olmadığının.

Başka bir forumdaki yazılanları okursan belki daha ikna olursun
Baktım ve hala arada 10-20 FPS var, bilmiyorsanız konuşmayın ayrıca nereden daha iyi benchmark sonuçlarına bakmadığınız çok belli uydurmayın artık.
Hocam matematiksel konuşuyor o arkadaş. Arada 10 20 FPS vardır, doğrudur. Eğer birisi 10 alırken diğeri onun 10-20 fazlasını alıyorsa, 2x 3x daha iyi olmuş oluyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    89,6 KB · Görüntüleme: 49
1050 Ti gelecek için hiç de iyi bir kart gibi durmuyor. Günümüz AAA oyunları içinde çok iyi değil ama Valorant veya CSGO tarzı oynarım diyorsanız sizi idare eder. Benim arkadaşım APU için 1060 alacaktı sizde 1060 bekleyin en iyisi. (6GB)

Alınır ama keşke Ryzen 5 3600 yerine 1600 AF alsaydınız 1600 AF GTX 1050 Ti'i besler.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama işlemcim güçlü olsun istedim hocam anakart ta öyle hatta ramleri bile Patriot alacaktım gittim corsair aldım. Birde işlemciyi çok uyguna getirdim 240 GB ssd ile Ryzen 5 3600 1300 TL ye geldi. 1 ay kullanılmış garantili Çizim programları ile de uğraşacağım için biraz ileriye dönük tercih edeyim dedim.
1650'lerin sıfırı zaten 2400 civarı. Zorlarsan 1650 daha mantıklı olabilir. 1050 Ti Phoenix'i 1700'e verdim. Şu an genel olarak RX 560'lar o fiyatta, yani bulduğun 1050 Ti ucuz sayılabilir.
Anladım hocam evet tek fanlı 1050 Ti ler İzmir Letgo da 1200 civarına veriyorlar artık 2 haftadır ekran kartı aradığım için kurdu oldum
1650'lerin sıfırı zaten 2400 civarı. Zorlarsan 1650 daha mantıklı olabilir. 1050 Ti Phoenix'i 1700'e verdim. Şu an genel olarak RX 560'lar o fiyatta, yani bulduğun 1050 Ti ucuz sayılabilir.
Anladım hocam evet tek fanlı 1050 Ti ler İzmir Letgo da 1200 civarına veriyorlar artık 2 haftadır ekran kartı aradığım için kurdu oldum
Ama 1650 sıfırı nerde 2400 ki sıfır alırım taksitle o zaman göremedim ben.
1050 Ti artık çok güçsüz bir kart ona vereceğin parayı al çöpe at. Bulduğun GTX 1650 eğer güvenilirse onu alman çok daha mantıklı olur. Alacağın minimum kart RX580 veya GTX 1650 olmalı.
Anladım hocam satıcı güvenilir gibi fakat dediğim gibi İngiltere amazon garantiliymiş istersen araştırıp sor dedi amazon kendi ürünü olduğu için ingilterete olsa garanti altına alıyor dedi bende onu araştırıyorum.
Hocam yayınlar da CSGO ve sıkıldığımız zaman düşük boyutlu eğlenceli oyunlar ve arkadaşlar la oynadığımız Gta 5 vs heist filan oluyor. Aslında bu dediklerimi 750 ti ile bile yapıyordum. 1050 ti banada almak saçma geliyor ama kartsız kalmaktan da sıkıldım. Yakında emekliye ayrılacak bir kart çünkü.
Ben şu anki AAA oyunlar için diyorum. He ben 5-6 senelik oyunlar oynayacğım diyorsan al. Seni tutan yok.
İnanırmısın muhalefet olmuyorum esprisine yazıyorum Cyberpunk 2077 yi i5 4590 12 GB ram 750 ti ile çamur gibi 800*600 p de 30 fps almıştım Peki şimdi 1050 ti de ne kadar fps alınır ki. Birde hocam bu 1050 ti çift fanlı ama küçük yani kart boyutu Msı veya Gigabyte gibi büyük kart değil. Saat hızları vs düşükmüdür acaba?

Son düzenleme:
Saat ve bellek hızı yeni nesile göre evet bayağı düşük. Bir de Cyberpunk'ı performans baz almak için kullanma çok sıkıntılı bir oyun. Mesela bende 5700XT var. 1080p Low da 70 FPS alıyor, High da 60 FPS. Gerçekten çok saçma ve sıkıntılı bir oyun. GTA 5 ve CS:GO gibi oyunlarda 1050 Ti sıkıntı yaşatmaz ama ileride ya şöyle iyi grafikli bir oyun oynayayım dersen hevesin kursağında kalır sana o yüzden 1650 tavsiye ediyorum. Bir 3 sene daha AAA oyunları Low'da rahat açar. Tercih senin.

APU için 1060 ne oluyor hocam ? Bildiğimiz 1060 mı eğer o ise onunda minin yapılmış olanları ayırt edemiyorum yani kart zaten en ucuz 3700 3500 civarından başlıyor şuanda Evet şuan sadece CSGO oynuyoruz hatta takımımız var. Kendi aramızda kurduk. Onun haricinde korku oyunları bir kaç hikayeli oyun vs vs..
Saat ve bellek hızı yeni nesile göre evet baya düşük
Yeni nesil için değilde mesela MSI ve Gigabyte kartlara göre Zotac 1050 Ti daha düşük FPS verirmi acaba ?

1050 Ti 2019 ve 2019'a kadar olan bütün oyunları düşük ayarda 30 FPS açar diye biliyorum. CS Valo falan hariç.

Saat ve bellek hızı markadan markaya göre çok ufak ( 5 MHz-10 MHz gibi) değişiklikler gösteriyor. Belki 2 FPS zor eder. Markalar arasındaki asıl farkı soğutmaları oluşturuyor.
1050ti rekabetçi oyunlarda maalesef biraz üzebilir. Rakiplerinin biraz gerisinde başlarsın oynamaya.

Anladımbu dediğim modelin üstünde fabrika çıkışı da bandrol bulunmuyor. Kartı açmışta olabilirler tabi. İnsanlar başka zaman satacağım da kartı kanıtlayamam da karar veremedim o yüzden. Ama adam yük altında bile 50 dereceyi zor geçer diyor anlamadığım benim 750 ti boşta 43 derece de idi

GTX 10 serisi enerji verimliliği konusunda çok başarılı bir seridir. 1050 Ti çalışmaiçin herhangi bir güç kaynağından beslemeye ihtiyaç duymaz çok düşük Watt'lı bir GPU dur. Bu yüzden 750 Ti'den daha serin çalışmaktadır.
Eğer dediğin modelde sıkıntı yaşayacağını düşünüyorsan alma derim ileride canını sıkabilir. Şüphelerin varsa alma ben olsam almazdım.

Hocam peki bu amazon ingiltere garantili kart alırsam garanti durumunda bir sorun yaşanır mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…