dege Femtopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #1 Merhaba. Ben bir monitör alacağım ve bu 200Hz bir monitör olacak. Sizce bu monitöre DP mi takmaliyim yoksa HDMI mi takmalıyım?
Merhaba. Ben bir monitör alacağım ve bu 200Hz bir monitör olacak. Sizce bu monitöre DP mi takmaliyim yoksa HDMI mi takmalıyım?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.301 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2025 #2 Tabii ki DP. Bu arada monitörün modeli Excalibursa lütfen bütçeni belirtip monitör konusu aç.
plaaatbtb Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #3 dege dedi: Merhaba. Ben bir monitör alacağım ve bu 200Hz bir monitör olacak. Sizce bu monitöre DP mi takmaliyim yoksa HDMI mi takmalıyım? Genişletmek için tıkla... DP tabikii
dege dedi: Merhaba. Ben bir monitör alacağım ve bu 200Hz bir monitör olacak. Sizce bu monitöre DP mi takmaliyim yoksa HDMI mi takmalıyım? Genişletmek için tıkla... DP tabikii
dege Femtopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #4 Katy Perry dedi: Tabii ki DP. Bu arada monitörün modeli excalibursa lütfen bütçeni belirtip monitör konusu aç. Genişletmek için tıkla... Hayir bilmiyorum biliyor musunuz ama alacağım monitor Fazeon marka X24F200 modeli sizce ne düşünüyorsun bu model ve marka hakkında?
Katy Perry dedi: Tabii ki DP. Bu arada monitörün modeli excalibursa lütfen bütçeni belirtip monitör konusu aç. Genişletmek için tıkla... Hayir bilmiyorum biliyor musunuz ama alacağım monitor Fazeon marka X24F200 modeli sizce ne düşünüyorsun bu model ve marka hakkında?
plaaatbtb Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #5 dege dedi: Hayir bilmiyorum biliyor musunuz ama alacağım monitor Fazeon marka X24F200 modeli sizce ne düşünüyorsun bu model ve marka hakkında? Genişletmek için tıkla... Hocam marka ic tanıdık değil alınmaz konu acmanız gerek yardım alırsınız.
dege dedi: Hayir bilmiyorum biliyor musunuz ama alacağım monitor Fazeon marka X24F200 modeli sizce ne düşünüyorsun bu model ve marka hakkında? Genişletmek için tıkla... Hocam marka ic tanıdık değil alınmaz konu acmanız gerek yardım alırsınız.
dege Femtopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #6 plaaatbtb dedi: Hocam marka ic tanıdık değil alınmaz konu acmanız gerek yardım alırsınız. Genişletmek için tıkla... 3000 saniye sonra açabileceğim maalesef.
plaaatbtb dedi: Hocam marka ic tanıdık değil alınmaz konu acmanız gerek yardım alırsınız. Genişletmek için tıkla... 3000 saniye sonra açabileceğim maalesef.