GTX950M kullanıyorum CS:GO da 1080p ultra ayarlar da 60 FPS+ rahatlıkla alıyorum. 1050 düşük bir kart değil GT1030 bile Witcher 3 1080p medium da 30 FPS+ veriyor.1050 ile Cs:GO'da da istediğin performansı alabileceğini sanmıyorum.
Bu arada FPS farklarına bakılmaz markaların. GPU'lar aynıdır, fabrika çıkışı saat hızları değişiktir sadece. Evde düzeltilebilir, eşitlenebilir. Bakılması gereken görselliği, fiyatı ve sıcaklık değerleridir.mini diye performansı az mı sanıyorsun normalden 2-3 FPS daha düşük.
Dostum ben profesyonel bir CS oyuncusu değilim. Rekabetçi takılan tanıdığım ve genel olarak forumlarda, videolarda gördüğüm üzere 60FPS yeterli gelmiyor. Alınabilecek en yüksek FPS değerleri alınmaya çalışılıyor o oyunda.300 FPS sabitleyince eline ne geçiyor genelde monitörler 60 FPS gösterir üst düzey monitörler 144 FPS gösterir üstü bişey fark etmez.
Biliyorum, arkadaş Ti versiyon ile normali karşılaştırdığı için minin performansını daha az zannetiğini düşündüğümden öyle söyledim. Bende profesyonel değilim nedenini bilmediğim için bana saçma geliyor en iyi monitör bile 144 FPS üstü göstermiyor 300 de alsan 600 de alsan hep aynı görünecek.Bu arada FPS farklarına bakılmaz markaların. GPU'lar aynıdır, fabrika çıkışı saat hızları değişiktir sadece. Evde düzeltilebilir, eşitlenebilir. Bakılması gereken görselliği, fiyatı ve sıcaklık değerleridir.
Dostum ben profesyonel bir CS oyuncusu değilim. Rekabetçi takılan tanıdığım ve genel olarak forumlarda, videolarda gördüğüm üzere 60FPS yeterli gelmiyor. Alınabilecek en yüksek FPS değerleri alınmaya çalışılıyor o oyunda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.