Zotac: 1508 MHz çekirdek hızı
MSI: 1306 MHz çekirdek hızı
Bunlardan hangizi daha iyi oyun performansı verir ve servis kalitesi daha iyi hangisini almamı tavsiye edersiniz. Lütfen konuyu Asus veya Gigabyte öneririm diye başka yerlere çekmeyin.
İkisinin de performansı aynı. Her iki firmanın ürünlerini de kullandım ve kullanmaya devam ediyorum ama servislik bir işim olmadığı için hangisi daha iyidir bilemiyorum. Bana kalırsa, fiyat avantajı olan ürünü alın bu ikisi arasından.
Bunlardan hangizi daha iyi oyun performansı verir ve servis kalitesi daha iyi hangisini almamı tavsiye edersiniz. Lütfen konuyu Asus veya Gigabyte öneririm diye başka yerlere çekmeyin.
MSI ve Zotac performansları aynıdır. Fakat MSI soğutma bakımından Zotac'a göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Özellikle çift fanlı modelleri gaming modelleri gerçekten çok güzel. Dediğim gibi performansları aynı fakat soğutma konusunda MSI daha iyi.