Zotac GTX 1050 Ti OC Edition vs MSI Gaming GTX 1050 Ti

ayberkeren

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar zaten soru konunum başlığında yazıyor.

Benim araştırmalarım sonucu:

Zotac: 1508 MHz çekirdek hızı
MSI: 1306 MHz çekirdek hızı

Bunlardan hangizi daha iyi oyun performansı verir ve servis kalitesi daha iyi hangisini almamı tavsiye edersiniz. Lütfen konuyu Asus veya Gigabyte öneririm diye başka yerlere çekmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinin de performansı aynı. Her iki firmanın ürünlerini de kullandım ve kullanmaya devam ediyorum ama servislik bir işim olmadığı için hangisi daha iyidir bilemiyorum. Bana kalırsa, fiyat avantajı olan ürünü alın bu ikisi arasından.

Bunlardan hangizi daha iyi oyun performansı verir ve servis kalitesi daha iyi hangisini almamı tavsiye edersiniz. Lütfen konuyu Asus veya Gigabyte öneririm diye başka yerlere çekmeyin.
MSI alın Zotac ta kötü değil alabilirsiniz her ikisinide

MSI alın derim markaya güvenebilirsiniz .

MSI ve Zotac performansları aynıdır. Fakat MSI soğutma bakımından Zotac'a göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Özellikle çift fanlı modelleri gaming modelleri gerçekten çok güzel. Dediğim gibi performansları aynı fakat soğutma konusunda MSI daha iyi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı