Zotac GTX 1070 AMP vs EVGA GTX 1070 SC

GTX 1070 ve 1080 Ti Zotac tecrübem var. Öncesinde 900 serisinde de birkaç kartını kullanma fırsatım oldu. Güncel mimarilerdeki ısınma oranı, rakiplerine göre çok daha yüksek bir seviyede. Malzeme kalitesi ve GPU kalitesi bakımından da geride kalıyor. Teknik problemin en çok yaşandığı Nvidia üreticisi.

Arkadaşlar kafam karıştı. Zotac GTX AWP Edition 6 GB satın aldım. İade süresi daha dolmadı. İade etmeli miyim?

İçin rahat edemiyorsa et gitsin. Senisn kararın sonuçta.

Sorun yoksa iade etmenizin bir anlamı yok. 4 senelik Zotac kullanıcısıyım. Hala bir problem yok, tertemiz. İlla içiniz rahat değilse ve aynı fiyata başka markaların modelleri varsa onları alırsınız.
Hocam ısınıyor ve ses çıkarıyor diyorlar. Özellikle PUGB gibi oyunlarda bu doğru mu? Ayrıca üstteki arkadaş kafamı çok karıştırdı.

10 senedir aynı Zotac kartı kullanıyorum, termal macun felan da değişmedim, performans düşmesi yok, kartı aldığım zaman sıcaklık nasıl ise şimdide aynı.

Hayır daha gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…