Zotac eskisi kadar kötü değil. Abartmayalım. Kullanmasam rezalet diyeceğim ben de. Hala bir takım şeyleri düzeltmeleri gerekiyor. Kronik problemliymiş gibi lanse etmeyin şu markayı.
İkisi arasından arada fiyat farkı yoksa Evga alınır.
GTX 1070 ve 1080 Ti Zotac tecrübem var. Öncesinde 900 serisinde de birkaç kartını kullanma fırsatım oldu. Güncel mimarilerdeki ısınma oranı, rakiplerine göre çok daha yüksek bir seviyede. Malzeme kalitesi ve GPU kalitesi bakımından da geride kalıyor. Teknik problemin en çok yaşandığı Nvidia üreticisi.
İronik olarak 1080 Tİ mini modeli çıkartan tek firma Zotac ki performans kaybı neredeyse yok. Çalışıyorlar ancak bazı sorunları düzeltmeleri lazım. RTX serisinde bir çıkış bekliyorum.
Sorun yoksa iade etmenizin bir anlamı yok. 4 senelik Zotac kullanıcısıyım. Hala bir problem yok, tertemiz. İlla içiniz rahat değilse ve aynı fiyata başka markaların modelleri varsa onları alırsınız.
Sorun yoksa iade etmenizin bir anlamı yok. 4 senelik Zotac kullanıcısıyım. Hala bir problem yok, tertemiz. İlla içiniz rahat değilse ve aynı fiyata başka markaların modelleri varsa onları alırsınız.
Şans işi. Her markada başınıza gelebilir. Zotac eskisi kadar kötü değil ancak hala tam oturtamadılar. Diğer markalara göre bir nebze daha sorun çıkarması, kronik sorunlu olacağı anlamına gelmez. Şans işi. Kartı test ettiniz mi?
10 senedir aynı Zotac kartı kullanıyorum, termal macun felan da değişmedim, performans düşmesi yok, kartı aldığım zaman sıcaklık nasıl ise şimdide aynı.
Şans işi. Her markada başınıza gelebilir. Zotac eskisi kadar kötü değil ancak hala tam oturtamadılar. Diğer markalara göre bir nebze daha sorun çıkarması, kronik sorunlu olacağı anlamına gelmez. Şans işi. Kartı test ettiniz mi?