Zotac GTX 1080 Ti AMP Extreme ZT-P10810C-10P Alınır mı?

Zotac Türkiye destek durumunu.
Önceki yorumların birinde bahsettim. Coil Whine sorunu tekrar karşıma çıkarsa değişim veya para iadesi durumunu merak ediyorum.
Asus bu konuna anlayışla değişim veya para iade kararını hemen vermişti üç kez.
MSI servisi olan ServisPoint beni baya uğraştırmıştı. Bu sebeple MSI markasından bir daha ekran kartı alacağımı sanmıyorum.
ZOTAC Türkiye servisi bu durumda ne kadar anlayışlı acaba tüketiciyi mağdur etmeme konusunda.

Hemen bir e-posta atın durumunu sorun. Ben Amazon üzerinden alırken e-posta yolladım ve garanti durumunu sordum güzelce açıklamalı bir cevap yazmışlardı. Siz de sorun konunun asıl sahibi cevap versin bence.
Asus servisi önceden baya kaliteliydi. Fakat şu an onun da aksadığını söylüyorlar. MSI ve Vatan Bilgisayar servislerini geç. Direk seni suçlu çıkarmak için çabalıyorlar.

Konu üzerinde bahsettiğim ürün stoğu bitmiş. Birkez daha kararsızlık ve eksik bilgi yüzünden bu ürünü kaçırdım. Yarın mail atacağım türkiye servisi ile alakalı bilgi edinmek için. Buradan öğrendiğim bilgiyi paylaşırım veya özel bir konu açarım.

Bende onu yazacaktım stok bitmiş diye . Ama istersen verdiğim msi aeroyu düşünebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…