Zotac GTX 1660 Super 1600 ₺'ye alınır mı?

@sevenf0It ben Zotac markasını duymadım diye kalitesiz mi dedim? Sadece bildiğim, güvendiğim bir marka varken aksiyona girip hiç denemediğim bir markanın ürününü almazdım dedim, ikisi çok farklı şeyler. Ayrıca cümlenin sonuna bakarsan tercih meselesi diyorum yani illede MSI gibi bir şey de demedim. Kişisel görüş içeren yorumları sanki yanlış bilgi veriyormuş gibi lanse etmeyelim.

10-20 FPS de neye göre çok önemli? Şahsen 200 FPS oynadığım Fortnite'ı 220-230 FPS'de oynayacaksam bence önemsiz bir fark. Aldığım riske değmez. Tekrardan dediğim gibi bu benim görüşümdür. Katılırsın katılmazsın o sana kalmış.

Varsın 10-20 FPS az alayım ama kaliteli ürün kullanayım kafam rahat olsun.
"Ama ben yinede MSI 1660 olanı alırdım... Varsın 10-20 FPS az alayım ama kaliteli ürün kullanayım."
ben Zotac markasını duymadım diye kalitesiz mi dedim?

Kişisel görüş içeren yorumları sanki yanlış bilgi veriyormuş gibi lanse etmeyelim.
Evet, kişisel görüş içerdiğin mesajın yanlış bilgi içeriyor. Açık açık diyorsun kaliteli ürün kullanayım diye.
10-20 FPS de neye göre çok önemli? Şahsen 200 FPS oynadığım Fortnite'ı 220-230 FPS'de oynayacaksam bence önemsiz bir fark. Aldığım riske değmez.
Düşükte oynarsan neredeyse her kart o FPS performansını verir. Destansıda, Ultrada 60-70 FPS mi 100 FPS mi daha iyi sence? Ultrada GTX 1660 Super, GTX 1660'a göre bariz öndedir.
Katılırsın katılmazsın o sana kalmış.
Haklısın. Ama ben dediğine katılmıyorum. Sen öyle düşünüyorsan saygım sonsuz. Benim tek eleştirdiğim konu: Zotac 1660 Super'e kalitesiz deyip, Ondan düşük model olan MSI GTX 1660 önermen. Ve performans farkı bariz önde.
Zotac gayet kaliteli bir markadır.[/USER][/QUOTE]

Son düzenleme:
"Varsın 10-20 FPS az alayım ama kaliteli ürün kullanayım."

Evet, kişisel görüş içerdiğin mesajın yanlış bilgi içeriyor. Açık açık diyorsun kaliteli ürün kullanayım diye.

Orada "Varsın 10-20 FPS az alayım ama kaliteli ürün kullanayım" dan kastımın MSI olduğunu sende biliyorsun. MSI'a kaliteli ürün dememle Zotac'a kalitesiz ürün dediğimi nereden çıkardın anlamadım valla. Hayır Zotac kalitesiz diye bir şey demek istesem direk zaten Zotac kalitesiz alma derdim. Niye MSI'ı övüp de oradan Zotac'a alttan mesaj vermeye çalışayım. Aman neyse ya ben düşüncemi söyledim. Zotac hiç kullanmadım ve kart hakkında pek fazla bilgimde yok. Benim gözümde ha 1660 ha 1660 Super, ikisi de gayet yeterli kartlar. Ben MSI olanı tercih ederdim o kadar. Son kararı alacak arkadaş versin artık.

Zotac iyidir pişman olmazsınız. Adamlar sadece Nvidia ekran kartı üretiyor. Yani olayları ekran kartı. Uzun seneler zotac kullandım 10 seneden fazla ve şu ana kadar hiç yarı yolda bırakmadı. Kalite kontrolleri de gayet iyi. Kendi sitelerin de ürünü adınıza kayıt ettirmeyi unutmayın ekstra 3 sene garantisi oluyor ve toplam da 5 sene garanti. Oldu ya Türkiye de garantisi biter bir sorun olursa destek talebi açıp verdikleri adrese ürünü postalayın sorun giderilmiş ya da yeni ürün gelsin

Kart 1900TL gözüküyor fiyatı değişmiştir belki onun haricinde sinerji bilgisayara bak orada daha uygun.
Bu arada aldığın bir tık daha düşük çekirdek hızına sahip gaming amp olanını da attım sana kart bence güzel soğutma bloğuna sahip pişman olacağını düşünmüyorum.

Bende 1839 tlye gigabyte 1660 super oc ile kasa topladım. 2 fanlı modelini aldım. Bakalım nasıl bir kart görecem

AMP versiyonlarını almanıza gerek yok fazladan ödemeyin daha uygun fiyatlı olanı alın. Tek farkı fabrikadan OC yapılmış olarak çıkıyor. Kendiniz OC yapabilirsiniz AMP deki hızlar çok rahat yakalanıyor.

Önceden Zotac marka ekran kartı kullanmıştım ve performansından memnun kalmamıştım. Msi ve Asus'a göre sıcaklık değerleri de fazla oluyordu. Bu kart için bir şey diyemem lakin. Fiyatlara da bakıldığında düz bi 1660 Msi alınmasını daha doğru bulurum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…