Zotac GTX 1660 Super Isınma Sorunu

Oyun Efendisi

Femtopat
Arkadaşlar elimde Zotac GTX 1660 Super ekran kartım var. Fortnite oynarken ekran kartım 83 dereceleri buluyor bu normal bir sıcaklık değeri midir ya da düşürmek için neler yapabilirim?

Güçlü bir ekran kartı eğer uzun süre ardından bu sıcaklığa ulaşıyorsa normal bir durum. Ayrıca kendi fikrimi belirtmek isterim Zotac firmasının yaptığı soğutucu tasarımı rakiplerine göre yetersiz.

Fan hızını msi afterburner kendi ayarlıyor kasada 4 tane fan bulunmakta 3 ü önde 1 i arkada ama bugüne kadar Fortnite oynarken 83 ün üstüne çıktığını görmedim anlamadığım konu ise valorant oynarken ekran kartım 49 derece neden bu kadar fark var anlayamadım
Kasa nedir? Fan hızı nedir? Pek normal değil.
Fan hızını msi afterburner kendi ayarlıyor kasada 4 tane fan bulunmakta 3 ü önde 1 i arkada ama bugüne kadar Fortnite oynarken 83 ün üstüne çıktığını görmedim anlamadığım konu ise valorant oynarken ekran kartım 49 derece neden bu kadar fark var anlayamadım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı