Satılık Zotac GTX 1660 Super

TRickboy

Megapat
Yer
Çamlıca
Daha fazla  
Meslek
Vardiya Zabiti
Sistem yükselteceğim için satıyorum, isteyen arkadaşlara testlerini yapabilirim. Aralık 2020 tarihinde Sinerji'den almıştım ve faturası mevcuttur. Macun yenilemesini önümüzdeki pazartesi günü Arctic MX-4 ile yapacağım. Fiyat olarak 2400 TL düşünüyorum. 2. el alım satım sitelerine nazaran uygun bir fiyat belirlemeye çalıştım ama yinede pazarlık olabilir. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme:
2 fanlı değil mi? MX-4 sürmeseydiniz keşke, pump-out riski yüksek bir macun ekran kartlarında.
Furmark testinde vs. kaç dereceye çıkıyor 10 dakikada? Testleri eğer paylaşabilirseniz iyi olur.

2 fanlı değil mi? MX-4 sürmeseydiniz keşke, pump-out riski yüksek bir macun ekran kartlarında.
Furmark testinde vs. kaç dereceye çıkıyor 10 dakikada? Testleri eğer paylaşabilirseniz iyi olur.
Hocam kartı sattım, yanlış hatırlamıyorsam eğer furmark ya da occt testinde macun sürdükten sonra 8 derecelik bir fark oluştu, beni tatmin etmişti. Tam olarak olarak kaçtan kaça düştü, süre neydi hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…