Yiğitcan Arabacı Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 45 6 Aralık 2020 #1 Öncelikle herkese merhaba. Benim ekran kartım %100 yükte tek fanı çalışıyor. Nedenini bilemiyorum. 70 dereceleri gördüm ama olmadı. Tek fan çalışıyor. Bu sorun ile karşılaşan var mı? Yardımlarınız bekliyorum.
Öncelikle herkese merhaba. Benim ekran kartım %100 yükte tek fanı çalışıyor. Nedenini bilemiyorum. 70 dereceleri gördüm ama olmadı. Tek fan çalışıyor. Bu sorun ile karşılaşan var mı? Yardımlarınız bekliyorum.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.739 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #2 Diğer fana hafif dokunmayı denesene belki dürtünce çalışır. Artı 0 Eksi
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 6 Aralık 2020 #3 Arızalı. Tam modeli internette aratın. yeni fan alıp değiştirin. Artı 0 Eksi
KS KS Yiğitcan Arabacı Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 45 6 Aralık 2020 #4 BerkayZ87 dedi: Diğer fana hafif dokunmayı denesene belki dürtünce çalışır. Genişletmek için tıkla... Elle çevirmeye çalıştım zorladım olmadı. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Diğer fana hafif dokunmayı denesene belki dürtünce çalışır. Genişletmek için tıkla... Elle çevirmeye çalıştım zorladım olmadı.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.739 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #5 Yiğitcan Arabacı dedi: Elle çevirmeye çalıştım zorladım olmadı. Genişletmek için tıkla... O halde arızalı. Garantisi bitmediyse garantiye yolla, garantisi bittiyse fan satın alabilirsin orijinal aynı fandan. Artı 0 Eksi
Yiğitcan Arabacı dedi: Elle çevirmeye çalıştım zorladım olmadı. Genişletmek için tıkla... O halde arızalı. Garantisi bitmediyse garantiye yolla, garantisi bittiyse fan satın alabilirsin orijinal aynı fandan.
KS KS Yiğitcan Arabacı Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 45 6 Aralık 2020 #6 BerkayZ87 dedi: O halde arızalı. Garantisi bitmediyse garantiye yolla, garantisi bittiyse fan satın alabilirsin orijinal aynı fandan. Genişletmek için tıkla... Daha yeni aldım 1 haftalık Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: O halde arızalı. Garantisi bitmediyse garantiye yolla, garantisi bittiyse fan satın alabilirsin orijinal aynı fandan. Genişletmek için tıkla... Daha yeni aldım 1 haftalık