Zotac GTX 1660 Ti vs Palit StormX RTX 2060 vs MSİ Aero ITX

Oktay Topraklı

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartı alım arefesindeyim seçeneklerimi bu 3 karta kadar düşürebildim. Aslında evvelinde darboğaz yaşayacağım diye GTX 1660 Ti'da karar kılıp sadece bu karta bakıyordum ama bugün uygun bir GTX 1660 Ti buldum bununla birlikte tek fanlı 2 kart daha gördüm acaba bu fiyat farkına RTX olsa çok farkeder mi yarın keşke RTX li bir kart alsaymışım der miyim diye düşündüm ve sizlere sormak istedim. Öncelikle sizlere şu sistemimi ileteyim;

►İşlemci: Ryzen 5 2400G
►RAM: 2X8 16 GB Corsair Vengeance 3000 MHz
►Anakart: ASUS Prime B350 M-A
►Depolama: 1 TB WD Blue Harddisk
►PSU: 500W Gamepower 80 Plus Bronz Sertifikalı
►Kasa: Gamepower Atlas
►Ekran kartı: Vega 11 (APU)

Bu sistemime en güzel gidecek ekran kartı sizce hangisini tercih etmeliyim. Amacım uygun fiyata güzel bir kart alıp FPS arttırmaktır.

Darboğaz olsa da RTX mi demeli yoksa GTX alıp sonuna kadar kullanmaya mı çalışmalı sizce en F/P ürün hangisidir? Ben normalde bilgisayarı 1080P de YouTube'a oyun videosu çekip ileri de de yayınlar açmayı düşünüyorum. Mümkün olursa ilerleyen zamanda da 240 Hz ya da 144 Hz bir monitör (Bilgisayarım hangisine müsaade ederse) alıp devam etmek istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı