Zotac gtx 460 performansı nasıldır?

• Konuyu başlatan İsmail Şeker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 6.618
İ

İsmail Şeker

Ziyaretçi
Arkadaşlar sistemi yeniliyorum. Bütçem kısıtlı bu yüzden ekran kartına yatırım yapamadım. Sizce Zotac GTX 460 ile yeni çıkacak oyunları orta ayarlarda oynayabilir miyim? Bence çok iyi bir ekran kartı ama sizlerin yorumları da önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni çıkan oyunları orta ayarlarda oynamayı bırak eski oyunları bile oynayabileceğini düşünmüyorum.

crysis_1920_1200.gif

Yatırım yapılacak bir ekran kartı değil.

metro_2033_1920_1200.gif

Direct X 11 kullanan bir oyun.

Arkadaşlar sistemi yeniliyorum. Bütçem kısıtlı bu yüzden ekran kartına yatırım yapamadım. Sizce Zotac GTX 460 ile yeni çıkacak oyunları orta ayarlarda oynayabılırmıyım. Bence çok iyi bir ekran kartı ama sizlerin yorumları da önemli.

Oynarsın ama orta ayara yakın oynarsın. Ağır oyunlarda sıkıntı çıkabilir 1920x1080 gibi bir çözünürlükte. Daha düşük çözünürlükle efektler kapalı olabilir.

Revoland oyunlarda ben zaten AA kapatıyorum. Gereksiz bir şey ekran kartına çok fazla yük bindiriyor. Ne yani Crysis 3'ü aa kapalı diğer ayarları da medium da oynayamayacak mıyım? Güldürmeyin beni.

- - - Güncellendi - - -

Arduo ekran çözünürlüğüm 1650x1050. Anti aliasing ayarını ben zaten hep kapatırım gereksiz yük olur. Diğer ayarları medium yaptım mı rahat oynarım diye düşünüyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam nvidia 4xx serisi ilk Directx 11 destekli kartlarıydı. Hatta ati ondan önce 5xxx serisini çıkarmıştı, ve seri güç tüketimi ve performans anlamında baya iyiydi. Sonradan nvidia apar topar çıkarmıştı bu seriyi ve çıktıkları dönemde bile kötülerdi. Ne günlerdi be....

Revoland Oyunlarda ben zaten AA kapatıyorum. Gereksiz birşey ekran kartına çok fazla yük bindiriyor. Ne yani Crysis 3 ü aa Kapalı diğer ayarları da medium da oynayamayacakmıyım. Güldürmeyin beni.

- - - Güncellendi - - -

Arduo ekran çözünürlüğüm 1650x1050. Anti aliasing ayarını ben zaten hep kapatırım gereksiz yük olur. Diğer ayarları medium yaptım mı rahat oynarım diye düşünüyorum.

Bu şekilde oynarsın.

Arkadaşlar sistemi yeniliyorum. Bütçem kısıtlı bu yüzden ekran kartına yatırım yapamadım. Sizce Zotac GTX 460 ile yeni çıkacak oyunları orta ayarlarda oynayabılırmıyım. Bence çok iyi bir ekran kartı ama sizlerin yorumları da önemli.

Koyu olarak işaretlediğim cümlecik, bu kartın elinizde mevcut olduğu anlamına geliyorsa, düşündüğünüz durum mantıklı: zira ekran kartı, bir sistem içerisinde ekonomik ömrü en kısa olan ve en sık değiştirilen parça olması dışında, müstakil olarak değiştirilebilen parçalardan biri.

Ancak yeni alacaksanız, mevcut fiyatı, performansına oranla pahalı, alınası bir kart değil.

Bir de işin gerçek hayat yansıması var; her ne kadar üst düzey bileşenlerin peşinde koşsak da, bunlara gerçekten ihtiyaç duyduğumuz yazılımların büyük çoğunluğu ihtiyaç duymuyor. Bu ekran kartıyla tadını alamayacağınız oyun sayısı, sizi sandalyenizin üstüne mıhlayacak kadar beğeneceğiniz oyunların sadece binde birkaçıdır. Sürekli son çıkan bir ya da birkaç oyuna odaklanmak, gerçek bir oyuncunun içine düşebileceği bir durum değildir, oyun tarihinde henüz oynamadığınız ve çok seveceğiniz binlerce oyun var.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı