Zotac GTX 560 Ti alınır mı?

Bütçe
600
Ankara'ya şartlanmayın. Param Güvende veya GeT ile istediğiniz yerden alabilirsiniz.

Onlara GeT veya Param Güvende ile alışveriş yaptığınızda araya Sahibinden.com'un girdiğini, ürün elinize geçtikten sonraki iki gün içerisinde iade edebildiğinizi ve para iadesi alabildiğinizden bahsedebilirsiniz.

Ankara'ya şartlanmayın. Param Güvende veya GeT ile istediğiniz yerden alabilirsiniz.
Hocam herkes GeT açmaz zira satıcının kârından pay alıyor (%9). Bu durumda satıcı taviz verir. Ama şimdi hesaplayınca 600 TL için 54 TL fark olur. Bunu da eğer "alıcı" arkadaş karşılarım der ise o zaman çok rahat alabilir. Mantıklı GeT bakınız @ghostyreal .

GET sistemine ailem sıcak bakmıyor ailem izin verse direkt alırım.

Geleceğe dönüklük açısından bu kart iyi değil ama idare ettirsin beni diyorsan al. Söylemiş olduğun oyunları rahatlıkla açar.
Sapphire RX 570 almadan önce Zotac GTX 750 kullandım. 10 yıl kadar götürdü ve hiçbir sorun yaşatmadı bana. İkinci elden 300 TL'ye satmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…