Zotac GTX 660 almakla doğru mu yaptım ?

Orion

Megapat
Merhaba,
Zotac Gtx 660 aldım, ürün kargoda ama halen şüpelerim var.

• İşlemcim: amd phenom II x4 processor 3.4
  • Ram: 4gb ddr2
  • Anakart: Gigabyte GA-MA770-UD3
  • Psu: hıght power 450w

Sorum bu sisteme gtx 660 takmak için yeterli psu mi ve hd7870 yerine gtx 660 almakla doğrumu yaptım?
Teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
1 - UPS değil, PSU UPS kesintisiz güç kaynaklarına verilen kısaltma isimdir
2 - İşlemci modelinizi yazmamışsınız, bilmiyorum bileşenleriniz performans açısından uyumlu olur mu.
3 - PSU markası High Power, eyvallah... Ama model de önemli. Zira her markanın farklı segmentlerde bir sürü ürünü var. en azından 80+ bronze sertifikali bir ürün değilse sisteminizi beslemekte sıkıntı yaşayabilir.

HD 7870 ve GTX 660 aynı performansta kartlardır, bu ayrı mesele de yani sen o DDR2 RAM'lere, o PSU'ya, o işlemciye o kartı almakla büyük ama çok büyük hata etmişsin.

O karttan tam performans almak için en azındam 4 GB DDR3 bellek, FX 4100 işlemci, M5A97 anakart ve güç kaynağı eğer yetmezse o 550 Watt güç kaynağı.

Kısacası o sisteme o kartı takmak, külüstüre ferrari motoru takmak gibi.

2 gündür ups kargodan kartı bekliyorum aklım gitmiş ups yazmışım Kart geldi taktım crysıs 3 için almıştım özellikle medium da hp2311gt le 3d olarak çok rahat oynuyabildiğim için sıkıntı yok. Yorumunuz için teşekkürler..

- - - Güncellendi - - -

Bi yerden başlamak lazım yenilemeye ekran kartından başladım bende bundan sonraki aylarda ram, psu, anakart ve işlemci olarak tamamlıycam yenilemeyi. Yorumunuz için teşekkürler

- - - Güncellendi - - -

Benimde düşüncem o yönde yorumunuz için teşekkürler. Rev 2.0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…