ZOTAC GTX 760 AMP! EDİTİON İçin PSU

bcan1907

Kilopat
Katılım
30 Mart 2014
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamün Aleyküm ; Evet arkadaslar bi sorum olacak sizlere , yeni almış olduğum zotac gtx760 AMP! edition ekran kartını malasef kullanamadım. Sebebi; şuan ki güç kaynağı 220W olduğundan sanırım... Vatan'dan bi kaç ürün baktım ama kararsız kaldım,

- CORSAIR VS SERİSİ 650W : 199 TL
-COOLER MASTER 700 B SERİSİ 700W : 207 TL
-COOLER MASTER RS 650 GX 80PLUS 650W : 251 TL

Bu 3 ürün de kararsısz kaldım , fiyat da fazla yüksege çıkmak istemiyorum açıkcası ögrenciyiz :) taksit şekli almaya düşünüyorum... Acaba bunların arasında tavsiye edeceğiniz varmı ? Yada sizin önereceniz bi isim ?
 
+80 olayı tam bilmiyorum ama enerji tassarufu filan mı oluyor ? Ve birde özelliklerine baktığımda güç çıkışı: floopy denilmiş pek bilgim yok ama ondan ? Uyar mı pc'ye?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı