Zotac Gtx 970 Amp Extreme Edition Nasıldır?

neşelienginar

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Ekran kartı almayı düşünüyorum. Msi 970 şuan Vatan Bilgisayar' da stokta yok. Bu nedenle Zotac' ın bu modeli alınabilir mi?

Zotac pek önerilen bir marka değildir. Kendisi soğutma konusunda sıkıntı çıkarıyor. Asus, Msi, Evga, Gigabyte gibi çok tercih edilen markalardan alın.

Zotac pek önerilen bir marka değildir. Kendisi soğutma konusunda sıkıntı çıkarıyor. Asus, Msi, Evga, Gigabyte gibi çok tercih edilen markalardan alın.
Hocam haklısın da bu Zotac neden bu kadr kötüleniyor anlamadım. Yani bir kanıt var mı? Yoksa sadece söylentiler mi bunlar? Ayrıca Extreme modeli çok mükemmel görünüyor.

Hocam haklısın da bu Zotac neden bu kadr kötüleniyor anlamadım. Yani bir kanıt var mı? Yoksa sadece söylentiler mi bunlar? Ayrıca Extreme modeli çok mükemmel görünüyor.
Bilerek konuşun Extreme Edition modeli şuan gayet iyi sonuçlar veriyor diye okumuştum yalan değilse test bulamadım .
Farkındaysanız genel olarak yorum yazdım. Sosyalde de bulabilirsiniz. Zotac öneren yok denecek kadar azdır.

Soğutma, bellek hızları, backplate ve tasarım !

Kabloları siyah normalde. Burada sleeve kablo yaptırılmış.

Vatan' dan bugün siparişini verdim kartın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…