Zotac Gtx 970 Amp Extreme Edition Nasıldır?

Hayırlı uğurlu olur inşallah her hangi bir sorun yaşıyacağınızı zannetmiyorum olursa da iade edersiniz. Benim de almayı düşündüğüm kart.

Valla iyi olur hocam ben de niyetliyim senin de incelemenle tam karar vermiş olurum

Şimdi bazıları 2 fanlı ile 3 fanlı soğutmalar'da 2-3 derece farkı fark sanıyor. Serinlik onusu bir yana. 3 fanı boş yere koymadıysa serin olması lazım zaten. Ses konusunda ne msi ile nede asus ile yarışır. Zotac firmasının sevilmeyen yanı sesidir. Sesli çalışıyorlar. Birde msi ve asus tarafının soğutma teknolojileri ve yazılımları daha iyi.

Ahh ahhh hayatında ZOTAC kullanmamış insanlar ne kadar çok konuşuyorlar bunun hakkında Hayırı olsun öncelikle @neşelienginar süper bir seçim olmuş. Kartın özellikle yurtdışı sitelerinde ki testlerine bakarsanız ne kadar kaliteli olduğunu görürsünüz. Ses konusuna gelecek olursak ben kullandığım modellerin hiç birinin sesini duymadım. Siz kullanıcı yorumlarını takip edin lütfen. Ayrıca sadece Nvidia ürünleri üreten tek marka ZOTAC'tır. Bence iyi ki almışım diyeceğiniz bir sipariş olmuş. Güzel günlerde kullanın inşallah

Hocam çok teşekkür ettim.

Sadace Nvidia tarafına üretim yapan tek firma zotac değildir. Evga firması'da sadece Nvidia kartlar üretmektedir. Ben 760 modelini kullandım. Arkasından msi modeline geçtim ve Aradaki sıcaklık ve ses farkı çok rahat fark ediliyordu. Zotac bilyesi dökülmüş turbo gibi iken, msi markasının sesi bile duyulmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…