Zotac Gtx 970 Amp Extreme Edition Nasıldır?

Senin bahsettiğin tarzda bir şeyle ben hiç karşılaşmadım. Bugüne kadar ki ZOTAC kartlarımı hep sorunsuz kullandım. Ki zaten yeni tasarımıyla bence dahada iyi olacak. Büyük konuşmak istemem ama ilerde bir hata olmadığı sürece vazgeçiceğimi sanmıyorum.

GIGABYTE varken öbürlerini tercih etmeyin. Ben kullanıyorum çok memnunum
GTX 970 GIGABYTE 4G 256 bit

Bende zotac gtx 970 amp! extreme core edition almayı düşünüyorum. Vatanda yorumlar kısmında herkesin karta bayıldığını ve kimsenin coil whine sorunundan bahsetmediğini belirteyim. Bu kadar öven varsa eminim gigabyte g1 modeli de iyi bir karttır. Gigabyte ın var mı bilmiyorum ama Zotac ın da asus ve msi gibi fan devri ayarlama o.c. yapma vs. yazılmı var.

Zotacın neresini savunuyorsunuz ya. AMD de sapphire Nvidia da zotac. Aynı fiyata Galax GTX 970 HOF alın kesinlikle. Yada 150-200 TL daha ucuza Evga superclocked veya R9 290X alın. Şimdi mimariciler gelecek önceden söyleyeyim. R9 290X e gelen desteğin bitmesi uzun yıllar sürecek. Halbuki kart GTX 970 ten daha fazla fps ya veriyor ya da aynı. Güç tüketimi taş çatlasa ayda edeceği 3-5 TL

Vatan' dan bugün siparişini verdim kartın.

Merhaba bu ekran kartıdan bende almak istiyorum sanırım siz satın almışsınız şu an ortalam 1400 lira civarında bir fiyatı var siz ne kadar bir ücretle aldınız. Karttan memnunmusunuz?

Merhaba bu ekran kartıdan bende almak istiyorum sanırım siz satın almışsınız şu an ortalam 1400 lira civarında bir fiyatı var siz ne kadar bir ücretle aldınız. Karttan memnunmusunuz?
Kardeş karttan oldukça memnunum ısı değerleri yükte 72 dereceyi geçmiyor, boşta da 33 derece falan. Zotac her ne kadar sitelerde tavsiye edilmese de bu model rahatlıkla alabileceğin bir kart. Zaten diger 970' lere göre çekirdek ve bellek hızı daha fazla. Overclock hiç denemedim araştırdığım bazı siteler zıt şeyler ifade etmiş, kısaca onu da denemek lazım, ama gerek duymuyorum. Bir ara kısa süreliğine Zotacla gelen program ile Overclock yaptım, oyunlarda birkaç fps artış sağladığını gördüm. Ancak Zotacla gelen yazılım beşpara etmez. MSI' nin programları daha iyi Zotac' tada kullanabilirsin. Kısaca kartı bir yıldan fazla süredir kullanıyorum ve memnunum.

Cevabın ve yorumun için çok teşekkür ederim kardeş. Kartın zaten ne kadar iyi olduğunu az çok biliyorum yani şu an alınabilecek en iyi ekran kartı uzun zamandır araştırdım. Aldığın uzun zaman olmuş şu an ki fiyatı alınabilecek bir fiyatmı yoksa bekliyeym mi. Ayrıca sen kaç liraya almıştın?

Ben 1.300 gibi bir fiyata aldım kardeş. Tabi o zamanlar dolar daha düşüktü. Vallah kardeş fiyatlar dolar bazlı olduğu için ne desem yanlış olur. Sen bütçene göre karar verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…