Zotac Gtx 980 AMP! extreme edition sipariş verildi

Hocam bu kart neden kaldırılmış satıştan bilgin var mı? Ya da ne zaman girer stoklara?

Hayırlı olsun güzel kart. Isınma oluyor diyenlere de aldırma hiçbir ısınma olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun, Zotac yıllardır herzaman en iyi ekran kartlarını üretiyor burada bilip bilmeden konuşmayın lütfen.

760 AMP! SLI kullandım, soğutması çok kötüydü pek memnun kaldığımı söyleyemem.

Ayrıca çoğu marka yıllardır gayet iyi. Dönem dönem oluyor böyle gerileme veya ilerlemeler.

@Silinen üye, Zotac'ın GTX900 serisinde iyi işler çıkardığını gördük, fark ettik. Önceki serilerinde rezalet idi, bunu kafanıza koyun artık. Hiçbir markayı zedelemek için uğraşmıyoruz, uğraşmayız da. Kendi yorumunla batıyorsun şu anda.

İlla test istiyorsan tüm Zotac GTX600, GTX700 serisinin sıcaklık değerlerini kontrol edebilirsin. Fark ortaya çıkacaktır o zaman.

@Silinen üye Arkadaşım saçmalama. Zotac hiç bir zaman en iyisi olmadı. Olması'da zor. 900 serisinde bile rakipleri ile aynı ebatlarda olan model geride kalır iken. Rakiplerinden daha iri olan ve nerede ise 3 slot kaplayan (2.5 slot kaplıyor) Soğutucu ile yapabiliyor. Yani zotac halen eksikleri olan ama makul bir soğutma performansına sahip kartlar yapıyor.

Ayrıca G1 Gaming gibi canavar bir kart varken neden Extreme Edition, bunu da biri açıklamalı. G1 Gaming'in kalitesine Zotac karşılık veremez. Verirse de tıpkı 2.5 - 3 slot kaplayan tabiri caizse "hayvan" gibi kart ile verir. Aynı Inno3D'nin GTX980'de kullandığı Air Boss Ultra kartı gibi.

Şimdi söyleyin bana, "hayvan" gibi yer kaplayan bu kart G1 Gaming'den sırf 1 derece daha soğuk diye neden Zotac? Diğer markalar Zotac'ın düşündüğünü neden düşünmemiş acaba, çok yer kaplamasın diye mi?

Eğer performans ve sıcaklık ön planda olsaydı emin olun ki şu anda piyasada 2 fanlı ekran kartı göremezdiniz. Tüm markalar 2 - 3 PCIe slotunu kaplayan ekran kartı üretirdi, kenara çekilirdi.

Bunları söyledikten sonra, rica ediyorum bana Zotac'ın çift fan tasarımlı ekran kartının MSI, EVGA veya ASUS gibi değerler verdiğini gösteren modelini belirtin. Omega modeli yük altında 74 dereceye çıkıyor, eleyin onu. Başka yok elde

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi dersin. 2.5 slot kaplarsa ne olur. Basit altındaki port iptal oluyor ve örnek istersen ses kartı takılamıyor. Yada slı yaptığında iki kart bir birine değiyor ve soğutma performansı yerlerde geziyor. En kötüsü ise Bazı anakartlar'da belkide hiç slı yapamıyorsun.
Diğer firmalara bak. Birde ona bak.

Bence konuyu daha fazla kirletmeyelim derim. Hayırlı olsun tekrar deyip geçelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…