Denizeri24 Megapat Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 528 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2016 #1 GTX 980 Ekran Kartıma O.C yapmaktayım. O.C işinden pek anlamasamda bi el atayım dedim ve bu kadar O.C yapabildim ; Şu anki ayarlar iyi midir ? Daha fazla O.C yapılabilir mi ? Amacım ekran kartını en verimli şekilde kullanmak NOT : Ekran kartına voltaj verme sebebim ekran kartının fabrika çıkışlı O.C olduğundan dolayı voltajın yetersiz gelmesi. NOT 2 : Ekran kartım Zotac GTX980 AMP! Extreme Edition Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2016
GTX 980 Ekran Kartıma O.C yapmaktayım. O.C işinden pek anlamasamda bi el atayım dedim ve bu kadar O.C yapabildim ; Şu anki ayarlar iyi midir ? Daha fazla O.C yapılabilir mi ? Amacım ekran kartını en verimli şekilde kullanmak NOT : Ekran kartına voltaj verme sebebim ekran kartının fabrika çıkışlı O.C olduğundan dolayı voltajın yetersiz gelmesi. NOT 2 : Ekran kartım Zotac GTX980 AMP! Extreme Edition
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2016 #2 Yapmanıza pek gerek yok. Zaten piyasadaki en hızlı kartlardan birini kullanıyorsunuz . Ek olarak Zotac Firestorm yazılımından 2D, 3D ve Gamer modları arasında geçiş yapabilirsiniz. Sizin için ideal saat hızlarını otomatik olarak belirler.
Yapmanıza pek gerek yok. Zaten piyasadaki en hızlı kartlardan birini kullanıyorsunuz . Ek olarak Zotac Firestorm yazılımından 2D, 3D ve Gamer modları arasında geçiş yapabilirsiniz. Sizin için ideal saat hızlarını otomatik olarak belirler.