ZOTAC GTX1060 AMP! Edition 6GB İncelemesi

@Taptic eskiden Zotac'in çok sıkıntılı ürünleri vardı. Gerçekten her türlü sıkıntı çıkıyordu. Coil whine, GPU'dan tam yararlanamama, garantideki sıkıntılar, fan vs. Şimdi ise bence kendini geliştirmiş ve kaliteli bir marka haline gelmiş. Tabii ki Msi, Evga ve Asus düzeyinde kartlar üretemiyor fakat kendini Gtx 10 serisiyle ön plana çıkardı. Mini İTX'de ve küçük kasalarda çokça tercih edilen bir kart. İncelemelerinde de iyi bir kart olduğu söyleniyor.

İkinci el GTX 970 düşünür hale gelmiştim son bir iki gündür. Gidip Zotac GTX 1060 alacağım sanırım. Garanti sistemi vs düzgün çalışıyor mu peki bu firmanın ?

Bir çok yabancı forumda Zotac öneriliyor. Türkiye'de ise biraz daha farklı. Kulaktan dolma bilgilerle eleştiri yapılıyor. Eski modelleri sesli ve sorunluydu. Nvidia 9 ve 10 serilerinde Zotac baya bir kendini geliştirdi. Arkadaş almış memnun siz niye olmayasınız Bir kaç yerde okuduğum kadarıyla garantisi de kötü değil fakat çok içinizde kalacaksa araştırın. Benim önerdiğim bir marka.

Burdakilerin kan kusmasına aldanma. MSI veya ASUS'tan başka marka yok gibi ikisinden birini almazsan kötü oluyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burdakilerin kan kusmasına aldanma. Msi veya Asus'tan başka marka yok gibi ikisinden birini almazsan kötü oluyorsun
Kardeşim CS:GO'daki FPS sorununu çözdün mü ? Yardımcı olabılırım sana 1060 ile aynı sorun vardı bendede suan 300 350 FPS alıyorum.

Kardeşim CS:GO'daki FPS sorununu çözdün mü ? Yardımcı olabılırım sana 1060 ile aynı sorun vardı bendede suan 300 350 FPS alıyorum.
Kardeşim bende 1060 kullanıyorum. Benim de GPU kullanımım düşük ve 300 üzerine çıkamıyorum genelde 150-200 arası. Yardımcı olabilirsen sevinirim.
  • i3 7100
  • ASUS GTX 1060 3GB OC

Kendiliğinden ara sıra düzeliyor sonra tekrar bozuluyor anlamadım. Nasıl çözdün?

Anakart'ın BIOS güncelledim. Sonra W10'a UEFİ kurulum yaptım.

Benim tek takıldığım nokta CS:GO'da düşük fps alman. Şuna göre söyleyim bende Evga GTX 1060 6G SC
var ve her ne olursa olsun 1080p ye kadar her çözünürlükte 299 fps alıyorum. Dahada yukarısına çıkmıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…