orcun231 Hectopat Katılım 8 Mart 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2017 #1 Aralık ayında bir sistem topladım şimdiyse kendime bir ekran kartı almak istiyorum. Gelelim soracağım soruya. Bu iki kart arasındaki farklar nelerdir? Vatanda aralarında baya bir fiyat farkı var ondan soruyorum. Sizce hangisini alsam daha iyi olur? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2017
Aralık ayında bir sistem topladım şimdiyse kendime bir ekran kartı almak istiyorum. Gelelim soracağım soruya. Bu iki kart arasındaki farklar nelerdir? Vatanda aralarında baya bir fiyat farkı var ondan soruyorum. Sizce hangisini alsam daha iyi olur?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.758 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2017 #2 MSİ bütçene uygunsa al.
Fatih ŞENGİL Kilopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 505 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çeyrek Mühendis 8 Mart 2017 #3 Zotac için şuanda vatanda stok gözükmüyor. Birdaha geleceğini zannetmem.MSI soğutma olarakta daha iyi.
Zotac için şuanda vatanda stok gözükmüyor. Birdaha geleceğini zannetmem.MSI soğutma olarakta daha iyi.
Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.663 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2017 #4 MSI al geç. Zotac'da sorun yaşayanlar vardı bir aralar.