Zotac GTX1070 vs Asus RX480 Strix

@A7xfoREVer ben bir süre 2k yada 4k geçmeyi düşünmüyorum. 1080P'de rahat bir şekilde tam gücünü kullanırım dimi kartın ?
60Hz bir monitörde hiçbir zaman tam performansı alamazsın. O kartı 1080pde 60 fps altına düşerecek oyun yok, eğer bir monitör almadıysan yukarıda da belirttiğim gibi 75 Hz lik AOC G2260VWQ6 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD Fiyatı bu monitörü alırsan AAA oyunlarda biraz daha limitlerine kadar zorlıyabilirsin. Eğer monitörün yoksada almaktan zarar çıkmaz, elbet 2K'ya geçiş yapıcaksın belli bir yerden sonra.

Arkadaş haklı, aynı monitörü kullanıyorum, monitörün kendi overdrive' ı ile 86 HZ' de kullanıyorum AAA oyunları zaten 1080p de o civarlarda oynuyorum şuan. Gayet ideal oluyor.

@yunus emre Dediğim gibi tam performans gösteremediği durumlar olucaktır ama bu durum baki değil. Grafik ayarları artık oyunlarda çok üst seviyelere çıkmaya başladı, üretim nm sinde düşüş ile oyun yapımcılarıda artık daha üst seviyeye hitap eden oyunlar yapıyor. Yakında 1080p 60fps altına düşerecek bir kaç oyun çıkar zamanla daha da artar bu sayı

60 FPS sınırı koyarsan birçok kart birçok oyunda tam performans kullanmaz. İhtiyaç duymaz çünkü. Güzel bir 2K Monitör almayacaksanız çok da lazım değil GTX 1070.

Para sıkıntısı yoksa o zaman başka tabii...

Kimse de sormuyor işlemciyi felan!

@Rsime anladım teşekkürler ileriye dönük olarak GTX1070 ideal o zaman.
Öylede denilebilir, şimdiden hayırlı olsun.

Bu iki kart arasında kalan birisi Pentium işlemci kullanacak değil, bu sebepten sorma ihtiyacı duymadık bizden öneri istememiş, iki seçenek arasındaki kararszılığını paylaşmış.

İyi de Rx 480 ile GTX 1070 arasında kalan birinin kafası epey karışmış olmalı. Ne alakası var bu iki GPU'nun birbirleriyle?!

İyi de Rx 480 ile GTX 1070 arasında kalan birinin kafası epey karışmış olmalı. Ne alakası var bu iki GPU'nun birbirleriyle?!
GTX 1070+2K monitör pahalı olduğu için 1080pde en ideal performanslardan birini veren kartı düşünmüş ben bir gariplik göremedim durumda ?!?!?(Sanırımı böyle yapıyorsunuz noktalama işaretlerini )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…