Bende R9 280X'i öneriyorum. Zaten yazda bende aynısından alıcam. Ama sana tavsiyem Asus değil Sapphıre alman. Çünkü 3 fanı olduğu için daha iyi soğutuyor ama kaliteli açısından Asus'u da düşünebilrsin. (Kendi fikrim)
Bende R9 280X'i öneriyorum. Zaten yazda bende aynısından alıcam. Ama sana tavsiyem Asus değil Sapphıre alman. Çünkü 3 fanı olduğu için daha iyi soğutuyor ama kaliteli açısından Asus'u da düşünebilrsin. (Kendi fikrim)
Yanlış. Soğutmanın kalitesini kaç fan olduğu değil, kullanılan ısı borusu, ısı borusunun GPU yüzeyine ne boyutta temas ettiği, VRM bileşenleri, VRM bileşenlerinin soğutulup soğutulmadığı, belleklerin soğutması ve ısı borularının nikel kaplı olup olmadığı gibi birçok etken belirliyor.
ikiside çok sağlam kartlar fakat daha çok performans istersen R9 280x tam bir F/P her zaman Sapphire kartları.
gtx 770 almak istersen zotac markasının yanlış bir seçim olacağını düşünüyorum kendimce kardeşim
Yanlış. Soğutmanın kalitesini kaç fan olduğu değil, kullanılan ısı borusu, ısı borusunun GPU yüzeyine ne boyutta temas ettiği, VRM bileşenleri, VRM bileşenlerinin soğutulup soğutulmadığı, belleklerin soğutması ve ısı borularının nikel kaplı olup olmadığı gibi birçok etken belirliyor.
Bence Zotac Gtx770 daha iyi çünkü memory clock speed .1.800Mhz hızında ve yüksek oyunlarda full hd çözümde prtalama 80fps alırsınız. Tavsiyem Gtx770..
Asus R9 280x artısı : 3Mb bellek diğeri 1,5Mb ve güç tüketimi Asusun 82Watt Zotac ise 109 Watt ve en sonda Bit olayında Asus üstün : Asus 384 Bit Zotac 256 Bit.
Tabiki karar senin. Sonuçta ikiside güzel Kartlar. İnş. Kendine göre iyi bir lart seçersin. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun...